Четка За Почистване На Превозното Средство С Четка За Главината На Колелото Джантата Автомобилни Гуми Найлон Четина Аксесоари За Обяснения Колела Инструмент За Автоматично Измиване

Четка За Почистване На Превозното Средство С Четка За Главината На Колелото Джантата Автомобилни Гуми Найлон Четина Аксесоари За Обяснения Колела Инструмент За Автоматично Измиване

Почистване и поддръжка на автомобили
16.01лв. 8.01лв.
В наличност
(0 Коментари)

Водещи елементи:

1. Голямо чистене: Четка за почистване на автомобилни ступиц има мека нейлоновую щетину, която лесно се отстранява и може да се използва в продължение на дълго време.Благодарение на своята конструкция, не допускающей драскотини, тя ефективно премахва мръсотия, процедурите и зъбната плака с главината на вашия автомобил, не уврежда боята, което улеснява почистването.

2. Революционен дизайн: Нашата четка за почистване на автомобилни ступиц има уникална конична щеточной глава, която ефективно прониква до всяко кътче на главините на колелата на вашия автомобил.Идеалният инструмент за постигане на дълбока и цялостно почистване, без усилие удаляющий устойчиви на замърсявания.

3. Удобна за почистване Благодарение на эргономичному дизайн и удобство изземването на тази четка за почистване на автомобилни ступиц можете да спестите време и разходи за труд при почистване на колелата на вашия автомобил.Дизайн с дълга дръжка позволява да се достигне до вътрешните части на главината, без навеждане и не вытягиваясь.Дължина на четката е около 30 см / 11,8 инча, което е подходящо за повечето модели автомобили.

4. Широк спектър на приложение: Тази универсална четка за почистване премахва мръсотията не само с капака на колата си, на предното стъкло и стъкла, но и с други аксесоари за автомобили.Неговият практичен дизайн позволява лесно почистване на трудно достъпните места на колелата, гумите и огледала за обратно виждане.

5. По-добра почистване: С лекота почистете всеки ъгъл на вашия автомобил с помощта на нашата универсална четка за почистване на автомобилни ступиц.Лек и компактен, този аксесоар за почистване на салон на автомобил предоставя за удобство и е задължително за всеки от собствениците на коли се стреми да поддържа вашия автомобил в перфектно състояние.

Описание:

Нашата четка за почистване на джанти - това е универсална почистваща инструмент, предназначен за почистване на ступиц автомобилните колела.Благодарение на мека найлон щетине с дължина около 30 см / 11,8 инча тази четка прави почистване на труднодостъпни места лесна и ефективна.Независимо дали сте автолюбителем или професионален механик, този инструмент ще се превърне в незаменимо допълнение към вашия арсенал прибиране на реколтата!

Свойства:

Материал: найлон четина + дръжка от полипропилен.

Списък:

1 * Четка за почистване на главината на автомобила

sku: w2815

Дължина на продукта 30cm
Тип изделия Гъби, Парцали и четки
Специални характеристики Четка за автомобилните колела
Вид на материала найлон четина + полипропиленова дръжка
Широчина на продукта 7cm
Тегло на продукта 118g
Произход Континентален Китай
Височина на продукта 5cm

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени