Мини-Звезда Родословни Коледна Плюшен Голяма Червена Петолъчна Звезда BB Клип Сладки Игли Родословни Шапки и Аксесоари За Коса на Жената Момичета

Мини-Звезда Родословни Коледна Плюшен Голяма Червена Петолъчна Звезда BB Клип Сладки Игли Родословни Шапки и Аксесоари За Коса на Жената Момичета

Аксесоари За Облекло
1.91лв. 1.26лв.
В наличност
(0 Коментари)

Материал: плюш

Опаковка: 1БР

Цвят: червен

Използването на китайски червен цвят с петзвезден дизайн не само символизира появата на новия година, но и създава декоративен ефект китайски стил, добавяйки празнична атмосфера.

Може да се използва за коса бижута, дрехи, раници и така нататък, а също и за различни случаи, като например за пътуване, посещение на партита, празненства, фестивали и така нататък, за да даде цвят на вашата фигура.

Техника на рязане и снаждане с помощта на BB клип е супер.Козината здрава и не поцарапает кожата на главата и няма да навреди на косата.Възрастните и децата могат безопасно да я нося.

Изпращането на такъв клипса BB с петолъчна звезда, напълнен празнична атмосфера, е идеален подарък за близки, приятели и колеги.

Забележка:

Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 mm. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

Поради разликите между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля, запознайте се с действителното получено изображение.Много ви благодаря.

sku: w285050

Пол Жени
Произход Континентален Китай
Отдел име Възрастен
Материал ПАМУК
Търговска марка SAFENH

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени