Набор от чанти за обратно отброяване адвент-календар Коледа обратното броене Подаръчен комплект за

Набор от чанти за обратно отброяване адвент-календар Коледа обратното броене Подаръчен комплект за "Адвент" Коледен обратното броене Мешковинные чанти за кръщенета Сватби

За дома и градината
32.32лв. 16.15лв.
В наличност
(0 Коментари)

Обратно броене до Коледа с нашите уникални чували от зебло с коледните адвент-календар.Тези торби могат да се използват за ежедневното съхранение на малки предмети и създаване на красиви накити за всеки дом.В нашият комплект са включени чанта, скоби, въже с дължина 10 м и пощенски картички.Напълнете джобовете закуски, малки подаръци или дори бутылочками с пожелания.Започнете празничния сезон с този очарователен допълнение към интериора на вашия дом.

Спецификация:

Материал: лен

размер:

чанта:

Размери: (приблизително) 10 * 14 см / 3,94 * 5,51 инча

L: (приблизително) 13 * 18 cm / 5,12 * 7,09 инча

Въже: около 10 м. / 32,8 ft

Размер на картата: (приблизително) 9,5 * 4,5 см / 3,74 * 1,77 инча

Опаковъчен Лист:

12 * Малки чанти (по 4 броя за всеки от 3 стилове)

12 * Големи пакети (по 4 бр. за всеки един от 3 стилове)

24 * Затваряне

1 * въже с дължина 10 метра

24 * Карти от крафт-хартия

Повече за продукта

1. Създаване на празнично настроение: Тези уникални пакетчета бонбони са идеални за създаване на празнична атмосфера и да придадат повече забавление на вашето рождественскому отсчету.Насладете се на очакване на Коледа със семейството си и приятелите си, всеки ден да отваряте нова чанта.

2. Не е лесно да се прекъсне: с помощта на изкуствен лен материал, нашия набор от чанти за коледни адвент календари можете да използвате многоразово, което го прави идеален за дългосрочно съхранение и за украса.Приложена въже може да се използват за украса на вашите вази или за подреждане на малки предмети.

3. Изящни бижута: Добавете нотка на елегантност на празничната декора с помощта на нашия набор от чанти, с коледни адвент-календар. подобри атмосферата, с гарнитура от тях коледна елха или гоблени на камината с помощта на дантела.

4. Използвайте само: пригответе се за Коледа с нашите набор от чанти за адвент-календар, който включва в себе си чанти, скоби, въже с дължина 10 м и пощенски картички.Удобен пакет за бонбони от двете страни зашит двойни завязками за лесен достъп до лакомствам.

5. Цялостно приложение: Подобрете настроението на празника с помощта на нашия набор от чанти за коледни адвент-календар, които са идеални за пълнене на закуски, малки подаръци, бутылочками с пожелания и много други!Дайте радост на своето семейство и приятели, чрез създаване на очарователна атмосфера в това е Коледа и Деня на Благодарността!

sku: w28827

Материал нетъкан текстил
Произход Континентален Китай
Тематичен Модел Цвете

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени