Самополивающийся бели саксии са Двуслойни дизайн, Вътрешен стенен монтаж саксия за растения, без перфорация С дренаж за сукуленти, самополивающийся

Самополивающийся бели саксии са Двуслойни дизайн, Вътрешен стенен монтаж саксия за растения, без перфорация С дренаж за сукуленти, самополивающийся

За дома и градината
40.65лв. 20.33лв.
В наличност
(0 Коментари)

Основни продукти:

1. Революционен дренаж: Благодарение на уникалната пластове на конструкцията и научно разработен източване си дупките на дъното на горния саксия, нашите стенни саксии за стайни растения осигуряват ефективен дренаж, който предпазва от загниване на корените и подпомага здравословния растеж на растенията.

2. Предотвратяване на гниене корен: Нашите стенни саксии за помещения са оборудвани с прозрачен панел, който ви позволява да се наблюдава на корените на растенията, което допринася за здравословния растеж за сметка на предотвратяване на гниене корен.Добавете нотка на елегантност на вътрешното пространство, като стилно цъфтеж на вашите растения.

3. Здрави и износоустойчиви: оценка на надеждността на нашите стенни саксии за помещения, изработени от устойчив материал ABS.Да се радвате, че тези поставки за растения лесно се чупят лесно благодарение на надеждна и устойчива на износване дизайн.

4. Лесна инсталация: Не се изисква пробиване или за забиване на пирони, просто измийте стената с топла вода при температура 45 градуса по Целзий, подсушете със сешоар, а след това залепете тенджери и силно натиснете го.Насладете се на своята вътрешна градина за прости стъпки.

5. Широка гама от приложения: Самополивающаяся бяла сеялка - чудесен помощник при отглеждането на сукуленти и кактуси.Подходящ е за трапезария, спалня, хол и работно място.

Описание Излейте излишната вода до по-ниско ниво и избягвайте загниване на корените на растенията.Е направен от здрав ABS-пластмаса, издържа на интензивно използване.Лесна инсталация - изсушете със сешоар, а след това залепете и силно натиснете.

Технически характеристики Размер на продукта: 13x15x18,5 см/ 5.12x5.91x7.28 инча

Материал на продукта: ABS

Списък на продуктите:

самополивающийся стенен саксия за растения * 1бр

sku: w29787

Условия за ползване Стена
Номер на модела стенни саксии
Произход Континентален Китай
Стил Модерен стил
Интелигентно устройство no
Функция 3 твърдо и износостойкая
Функция 4 Предпазва от загниване на корените
Материал Пластмаса
Функция 5 Революционен дренаж
Функция 1 стимулира здравословния растеж на растенията.
Поддръжка Директна доставка / търговия на Едро
Тип Висящи кошници
Функция 2 Лесна инсталация
Произведени по индивидуална заявка No
Използва се с Цвете /Зелено растение
Вид на материала ABS
Тип комплект no
Покритие Без покритие

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени