Държач за бейджа, плъзгаща скоба, въртящ се държач за именен картон, спирала, за дантели, скоба, за да бейджа за ключове, скоби за бейджей за студенти

Държач за бейджа, плъзгаща скоба, въртящ се държач за именен картон, спирала, за дантели, скоба, за да бейджа за ключове, скоби за бейджей за студенти

Аксесоари и органайзер
2.25лв. 1.53лв.
В наличност
(0 Коментари)

Пазете си значка в безопасност с помощта на нашия выдвижного на притежателя за бейджа на съвсем малък.Благодарение на притегателната дължина до 60 см и диаметър 3 cm, той е подходящ за най-различни случаи.Освен това, лесно се избърсват за удобство на обслужване.Идеален за съхранение на икони.

Технически характеристики:

Материал: abs

Размер на продукта: телескопична Дължина: около 60 см / 24"

Опаковъчен лист:

1 бр. * Скоба за сонда на притежателя на икона

Бележки:

1. Поради светлинни ефекти и-ъгъл на снимане има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в размер на изделия.

Повече за продукта

1. Ефективно пролистывание: Плъзгаща скоба на нашия держателе за бейджей позволява лесно да прекарват пръста си по бейджу дължина до 60 см / 24 инча и диаметър 3 см / 1,25 инча.Плавно натискайте и натискайте карта за бърз достъп до притежателя си с помощта на този удобен выдвижного стяга.

2. Лесна за почистване, Благодарение на выдвижному на притежателя за бейджа със скоба вашето документ за самоличност, винаги ще бъде в рамките на reach.Неговата гладка повърхност, покрити с висококачествен майларом, който допринася за лесно почистване.

3. Универсално използване: Нашият плъзгаща скоба за бейджей побира карти, ключове и ключодържатели ключодържател, което го прави многофункционален инструмент.Той е идеален за ежедневна употреба в училище, на работа или при пътуване.Можете лесно да го прикачите към вашия шнурку, колан, раница или джоб.

4. Лесна употреба: закрепете Надеждно икона на всяка дреха, чанта или аксессуаре с помощта на нашия выдвижного на притежателя за икони.Въртящи се на 360 градуса скоба осигурява трайност и стабилност.

5. Широко приложение: да се Съхранява вашата лична карта, ключове и дребни предмети в областта на сигурността и достъпа на помощта ни выдвижного скоба за бейджа.Този многофункционален аксесоар подходящ за учители, медицински сестри, събития, изложби и още много други.

sku: w3036

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени