Неонова реклама на сладолед, led неон осветление на магазин за сладолед, led светлини сладолед по поръчка, светлинна табела за регистрация на магазин за сладолед

Неонова реклама на сладолед, led неон осветление на магазин за сладолед, led светлини сладолед по поръчка, светлинна табела за регистрация на магазин за сладолед

Осветление
249.27лв. 174.48лв.
В наличност
(0 Коментари)

Здравей, приятел.Ние подкрепяме създаването на неоновите осветителни тела от всякакъв стил.Ако имате някакви нужди създаде, моля оставете съобщение и да ми кажете.Аз ще ви отговоря в най-скоро време и прегази му ефект за вас.

Уважаеми клиенти:

Добре дошли, позволете ми да ви обясня проблеми, свързани с продукти. ~

① : Нашите продукти се изпращат в рамките на 48 часа след подаване на поръчката, както и времето на доставка на всяка страна обикновено е от 7-15 дни.

② : Ако трябва да се коригира, моля изпратете необходимите текст и изисквания към модел в центъра за обслужване на клиенти, и ние ще ви изпратим предварително изображението и цена.

③ : Към всеки светило, което са приложени инструменти за корекция на яркостта и аксесоари, необходими за окачване, моля, бъдете сигурни за закупуване.

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти възможно най-скоро, нашето обслужване на клиенти изключително професионално!

sku: w3226

Произход Континентален Китай
Материал Прозрачен акрилен лист
Гаранция 2 години
Прилагане Търговски, Строителство, На закрито, Професионален, ВЕТРОХОДСТВО
Търговска марка KUALOOL
Сертифициране ce
Тип изделия Неонови светлини
Напрежение 220V
Начин на регулиране на яркостта Да 0-100%

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени