1бр Самоклеящийся Монтиране на Куката за Стенен монтаж Противоскользящий Кука Водоустойчив Регулируем Ключ За Дрехи Кука Аксесоари За Съхранение В Банята

1бр Самоклеящийся Монтиране на Куката за Стенен монтаж Противоскользящий Кука Водоустойчив Регулируем Ключ За Дрехи Кука Аксесоари За Съхранение В Банята

Вик
18.26лв. 9.13лв.
В наличност
(0 Коментари)

Неномериран елемент s:

1. Здрав и водоустойчив: Тази кука за мивка е изработен от устойчиви, трайни и надеждни материали ABS и PP.Той държи здраво вашата мивка.Той също така е водоустойчив и лесен за почистване, което го прави подходящ за употреба в банята.

2. Стабилен и регулируема Благодарение на пружинному устройството и занасяне дизайн на тази кука за мивка държи здраво мивката.Можете да регулирате височината и ъгъла на наклона на куката в съответствие с вашите нужди.

3. Лесна инсталация: Можете да зададете тази кука за мивки сами за броени минути, без никакви инструменти и пробиване.Просто махнете защитното фолио и залепете го върху гладка повърхност.Тя здрав и водоустойчив.

4. Удобно и практично: Тази кука за мивка позволява да се мотае на мивката или ваната на стената, когато те не се използват, освобождавайки място на пода и поддържане на реда в банята.Той може да издържа тегло около 5 кг.

5. Идеален за подарък: Тази кука за мивка - практичен и интелигентен подарък за вашите близки и приятели за рожден ден, ден на благодарността, Коледа или друг специален ден.Те ще оценят вашия избор и с удоволствие им ще се възползват от.

Описание:

Удобен и практичен аксесоар за вашата баня.Тази кука, изработени от висококачествени материали и PP ABS, е трайна.Той може да се регулира по различни размери мивки и бани.Лесно се инсталира и да стреля, без никакви инструменти или повреди.Той е идеален за семейства, които се нуждаят от допълнително място за съхранение в банята.

Спецификация:

1. Размер: около 9,3 * 6,9 * 6 см|3.66*2.71*2.36 инча

2. Материал: ABS + PP

3. Цвят: бял + зелено

Опаковъчен лист:

кука за мивка; * 1бр

sku: w3263

Тип Куки за халати
Материал Пластмаса
Произход Континентален Китай
Брой куки 6
Номер на модела Стенен държач за тоалетна мивка на куката
Начин на залепване Коприна
Стил Модерен стил

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени