Набор от Книжарниците Краища на Декоративни Дървени Поставки За Книги 3D Дървен Пъзел Поставка За Книги Куклена Къща, Комплекти За Бродерия Миниатюрен Книжен Ъгъл Полк части За

Набор от Книжарниците Краища на Декоративни Дървени Поставки За Книги 3D Дървен Пъзел Поставка За Книги Куклена Къща, Комплекти За Бродерия Миниатюрен Книжен Ъгъл Полк части За

Аксесоари и органайзер
173.99лв. 87.00лв.
В наличност
(0 Коментари)

Декорирайте лавица това е дребничка набор от книжен ъгъл точно, намаляване на.Добавете чар на вашия дом и ще подобри атмосферата.Практични и декоративни, тези комплекти са подходящи за Коледа.Използвайте в съответствие с прилагаемыми инструкциите и се насладете на прекрасен изглед.

Размер на продукта: (прибл.)27.5*18*15.5 см/10.83*7.09*6.1 инча

Материал: дърво / желязна тел / хартия

Време за производство: 2-5 дни (в зависимост от квалификация)

Режим на захранване: две батерии тип АА (не са включени в комплекта на този на продукта)

Списък на продуктите:

1 * Миниатюра на определени Book Nook

Повече за продукта

1. Оригинално изпълнена: да Усетите очарованието на уютната сцена с дребничка набор от Book Nook - той е добре направен благодарение на led лампам, бижутата, мебелите и точна вырезанию, което ви позволява с лекота да се създаде елегантна сцената в book nook.

2. Ретро-стил: ще Подобри външния вид на вашата лавица за книги рафтове с помощта на ретро-чар на този миниатюрен набор Book Nook.Уникалната му форма на дворцовата добавя изтънченост на всеки домашен декора.Дайте воля на творчеството си, с помощта на DIY събрание и да създадете уютен кът за четене, не прилича на никой друг.

3. Дайте воля на творчеството: разширете своята креативност и точност, създаване на реалистичен кът за миниатюрни книги от качествени материали.Развийте своите практически умения и въображение, търпеливо като следвате указанията, за да се избегнат загубите.Демонстрируйте зашеметяващ крайния резултат с гордост и задоволство.

4. Много приложения: С дребничка набор от Book Nook дайте воля на творчеството, чрез събиране на изискана декорация.Покажи уменията си и да го използвате като домашен интериор.Насладете се на практически ръкоделието.

5. Смислен подарък: Създаване на миниатюрен свят с помощта на този комплект Book Nook подарявате на своите близки по специални поводи.Перфектен за изразяване на привързаност към близки, колеги и любители на бродерия по рождени дни, празници и др.

sku: w3298

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени