Дължината На Четка За Детайлите На Колата Замяна Гъба-Апликатор За Изправяне На Колелата Универсална Гъба За Обяснения Гуми С Дръжка За Кола

Дължината На Четка За Детайлите На Колата Замяна Гъба-Апликатор За Изправяне На Колелата Универсална Гъба За Обяснения Гуми С Дръжка За Кола

Почистване и поддръжка на автомобили
4.65лв. 3.26лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание:

Апликатор за блясък на автомобилни гуми, изработени от висококачествени полиуретанови губчатых материали, което я прави гъвкава, впитывающим, миещ се, заменяемым и траен в продължение на дълго време и не води до надраскване на автомобила.

Технически характеристики:

Име на продукта: Замяна подобно на гъба и четка

Размер на дръжки: около 28*12*2.5* 8 см/11.02*4.72*0.98*3.15 инча

Материал: гъба

Приложение: почистване на автомобили, детайли

Опаковъчен лист:

1 * Четка за почистване на джанти

Бележки:

1. Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и-ъгъл на снимане има разлика в цвета на продукта.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Повече за продукта

1. 【Издръжливост и надеждност】: Апликатор за блясък на автомобилни гуми за по-добро задържане на восък е изработен от висококачествена полиуретанова порести материали, което я прави гъвкава и впитывающим.

2. 【Безопасно и сигурно】 Благодарение на използването на мека гъба, гъба за автомобилни гуми не оставя драскотини по колата, както и сигурна и безвредна при нанасяне на гланц за гуми или довършителни салон.

3. 【Удобно управление】: Осигурява комфортно усещане за улавяне, дължината на четка за детайлите на колата е оборудвана с ергономични противоплъзгаща се дръжка за лесно използване.

4. 【Почистват и сменяеми】: Четки за автомобилни гуми за детайли подробности за преобличане, оборудвани с гъба, което ви позволява лесно да ги измийте и повторно използване, в продължение на дълго време.

5. 【Прилагането на различни цели】: Многофункционална четка-гъба за колелата - идеален вариант за промяна гуми, почистване на салон, грижа за салон, почистване на кожени седалки, полиране вътрешността на колата и т.н.

sku: w332883

Дължина на продукта 0.00inch
Тип изделия Гъби, Парцали и четки
Вид на материала гъба
Диаметъра на продукта 0.00inch
Широчина на продукта 0.00inch
Тегло на продукта 150g
Произход Континентален Китай
Височина на продукта 0.00inch

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени