1 комплект Быстросъемных Връзки Маратонки Обтегач За Връзки Метална Жица Завъртане Автоматичен Обтегач Въжени Връзки за обувки За бягане За Деца И Възрастни

1 комплект Быстросъемных Връзки Маратонки Обтегач За Връзки Метална Жица Завъртане Автоматичен Обтегач Въжени Връзки за обувки За бягане За Деца И Възрастни

Обувки
8.32лв. 5.49лв.
В наличност
(0 Коментари)

Характеристики:

1. Универсално използване: обувките с катарами са подходящи за всяка обувки и ги лесно да се промени места.Отлични за маратонки, туристически обувки, работни обувки и много други.

2. Лесна инсталация: Метална тел завъртане автоматичен обтегач за връзки за връзки за маратонки може да бъде лесно инсталиран дома си без професионална помощ, като ви спестява време и пари.

3. Повишена дълготрайност: метална конструкция ключалката и въжени въжета осигуряват допълнителна здравина, като осигурява продължителна употреба.

4. Автоматична система за застежек: забравете за суматохата по пускане и извеждането на обувки.Шнуровочная обтегач за маратонки е оборудвана с автоматична система за застегивания за бързо управление с една ръка.

5. Стилно и е универсално: обувките с катарами не само увеличават комфорта, но и придават на обувките си сдържан стил.Идеален за поддържане на елегантна, но сдържана външен вид.

Спецификация:

Материал: пластмаса + метал

Размер: диаметър 3,54 инча/9 см

Цвят: както е показано на фигура

Комплектът включва: 1 комплект

Бележки:

Моля, се допуска на грешката се дължи на ръчно измерване.

Цветовете могат да се различават малко в различните монитори.

sku: w3342

Тип дизайн Обикновен
Тип изделия Ремък
CN Гуандун
Търговска марка Velishy
Материал Пластмаса
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени