40 Х 10,5 см Инструмент за почистване на улуци водосточни Лъжичка За почистване на битови листа, Желобная Пръчка за градината с малки листа

40 Х 10,5 см Инструмент за почистване на улуци водосточни Лъжичка За почистване на битови листа, Желобная Пръчка за градината с малки листа

Вик
6.09лв. 3.96лв.
В наличност
(0 Коментари)

Основни продукти:

1. Лесна за почистване улуци водосточни: С помощта на лопата за събиране на отпадъци с водосточни олуци и конструкции на покриви можете лесно почистване на отпадъци, не често местите стълбата.Този продукт е оборудван с дълга дръжка, която ви позволява да приемате до трудноочищаемых парцели и предпазва от запушване.

2. Практично и полезно: нашият лъжичка за събиране на дъждовна вода улеснява почистването!Дизайнът му с широка врата за лесно свързване дренажни тръби, за бързо премахване на боклук.Спестете време и енергия, при запазване на улуци чисти и неопетнени с помощта на нашия удобен инструмент.

3. Лесна за почистване: Този инструмент е предназначен за почистване на труднодостъпни листа и отпадъци, вили, покриви на къщи, канализация люках и много други.Той е широко приложим е и е здрава.

4. Многофункционално приложение: Този лъжичка за събиране на земните улуци чудесно не само за събиране на паднали листа и отломки с вашите улуци, но и за тор на вашите растения, събиране на плодове от дърветата, разпределяне на храна за домашни любимци и много други.

5. Здрав и устойчив на абразия: Този здрав добывающий лъжичката е изработена от висококачествени полипропиленови материали, които износостойки и лесно се деформира.Той може ефективно почистване на листа и отпадъци във вашия желобе, спестявайки време и усилия.

Този удобен инструмент ви позволява бързо и ефективно отстраняване на боклука и широко прилагани за различни видове улуци.Освен това, тя е предназначена не само за грижа за канавката - той е също много подходящ за събиране на плодове!Изработен от устойчиви материали, които гарантират, че той няма да е лесно да се деформира с течение на времето.

Технически характеристики:

Тегло на продукта: около 125 грама

Размер на продукта: около 40 * 10,5 см/15,75 * 4,13 инча

Материал на продукта: ПОЛИПРОПИЛЕН

Опаковъчен лист:

1 бр. * Лъжичка за почистване на улуци

Бележки:

1. Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и-ъгъл на снимане продукт се различава по цвят.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

sku: w334237

Произход Континентален Китай
Материал PP

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени