Ключодържател-държач за Air Tag, калъф-замък с кабелен кабел за Apple Airtags, защитен калъф с брелоком за ключове за багаж, лесна за използване

Ключодържател-държач за Air Tag, калъф-замък с кабелен кабел за Apple Airtags, защитен калъф с брелоком за ключове за багаж, лесна за използване

Кола монитори
34.03лв. 20.42лв.
В наличност
(0 Коментари)

[ЗАЩИТА ОТ ЗАГУБА на] Този притежателя Airtag с фиксирани кабели разполага с нова конструкция за защита, предотвращающей загуба на Airtag.В комплект ключодържатели AirTag включва специален шестограмен ключ, който позволява надеждно заключване AirTag вътре в своята практика Airtag.

[СЪВМЕСТИМ С AIRTAG] Корпус AirTag е изработен с помощта на точните аксесоари и е подходящ за Apple AirTag. Надеждно прикачване на AirTag до брелку, раница, домашно животно или багажу с помощта на вградения кабел от неръждаема стомана, за да осигури безопасността на Airtag.

[ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] Калъф Airtag с кабелен кабел подходящ за много случаи на употреба airtags, като ключодържатели, лична карта, раници, туристически чанти, багаж, домашни кучета, кутии за пароли и т.н.

[ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ] Набор от притежателите на Airtag оборудван шестигранным ключ, специално разработен за отваряне и заключване на седалките за Airtag, с функции за защита от кражба и загуба, което е особено важно за запазване на вашата Airtag.

[ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК] С нашия защитен калъф за AirTag (AIRTAG В комплекта не са включени) не трябва да се бърка в избора на подаръци за рождени дни, годишнини, Коледа и за други специални поводи.

забележка: Без етикети, с гаечен ключ

размер: 9,8 см

Материал: неръждаема стомана + пластмаса

цвят: черен

Съдържание на опаковката:

4 x ключодържател

4 x гаечен ключ

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w3449

Тип Седалките
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени