Ергономичен Офис Стол Logicfox, Работно Стол с Откидывающимися Подлакътници, 2D Лумбална Подкрепа, Компютърен Стол С Дишаща Мрежа

Ергономичен Офис Стол Logicfox, Работно Стол с Откидывающимися Подлакътници, 2D Лумбална Подкрепа, Компютърен Стол С Дишаща Мрежа

Мебели
876.15лв. 350.47лв.
В наличност
(0 Коментари)

Ергономичен офис стол Logicfox, работно стол с откидывающимися подлакътници, 2D лумбална опора, компютърно кресло от дишаща мрежа с дебела възглавница, удобно офис стол с функция за наклон на 90-130 °

За този продукт

【Адаптивни лумбална поддръжка на 2D】 Е ергономичен стол е разработено адаптивно лумбална опора 2D. Сетчатое стол с двойна облегалка, осигурява пълна подкрепа на кръста и облекчава болката в кръста.

【Спестяване на пространство】Ергономична лумбална опора офис стол с откидывающимися подлакътници позволява максимално да се спести място и да се поддържа ред във вашата стая.Независимо дали у дома или в офиса, може да се повиши подлакътник и да постави удобен офис стол под масата.

【Ергономичен дизайн】 Ергономичен стол плавно се накланя назад, има няколко фиксируемых разпоредби и обхват на наклон на седалката до 40 °.Възглавница на този ергономични офис столове изработени от высокоэластичной гъба, която намалява натоварването върху бедрата.Височина газлифта регулира от 18,5 до 22,5 см в съответствие с различен ръст.

【Приятен за кожата и дишащ материал】 Окото на облегалката на един стол с высокоэластичной участък от мрежа от напълно пропуска въздух.Подлакътник и възглавници са изработени от приятни за кожата и дишането диван капаци на тъканите.

Обслужване

Ние сме готови да помогнат преди и след покупката.

Ние сме готови да отговори на вашите нужди.

Доставка

Ние изпращаме на всички стоки стандартна доставка в рамките на 3-10 работни дни.

Ако по някаква причина с вашата поръчка ще възникнат проблеми, ние незабавно ще се свържем с вас.

Превозвач: UPS, USPS, FedEx.

Политика за връщане

При нас действа политика за връщане на парите в рамките на 30 дни.

Ако получите продукт с производствения брак и искате да се върнете или да го замените, такса за попълване на запасите не се заплаща.Вие не плащате допълнителни такси за възстановяване.

sku: w35386

Произход САЩ (произход)

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени