Машинна грес за ремонт на водопровод за гаражни врати Силиконова смазка за кран за гаражни врати Смазка за кран за гаражни врати

Машинна грес за ремонт на водопровод за гаражни врати Силиконова смазка за кран за гаражни врати Смазка за кран за гаражни врати

Украса, почистване и защита
9.61лв. 6.73лв.
В наличност
(0 Коментари)

Нашата термостойкая машинна грес намалява износването и триенето, като същевременно предлага широка област на приложение.За кратко време тя прониква във всички части на барабана на въртящи се колела.Благодарение на отлична защита от корозия, той по-дълго осигурява ефективна работа на машината.

Спецификация:

Размер: около 8 * 8 * 3 см|3.14*3.14*1.18 инча

Материал: смазване на

Опаковъчен лист:

10* Грес за водопроводчици Мазнините

Прочетете повече за продукта

1. Устойчиви на високи температури: Нашата висока температура консистентная лубрикант Plumbers Мазнините осигурява непрекъсната работа дори при екстремни температури, позволявайки на машините да работят с висока производителност при минимален престой.

2. Готов за употреба: Нашата лубрикант plumbers мазнините, специално предназначени за оптимизиране на работата на ъглошлайф машини.Благодарение на способността лесно да прониква дълбоко в детайли шестерен и лагери, той намалява износването и триенето, докато повишаване на стабилността и ефективността.

3. Универсално приложение: Тази смазка за водопроводчици е предназначена за смилане на ъглов машини и могат да се прилагат на всички видове макари с капково с едно кликване.

4. Незабавен защитен ефект: Нашата работа за водопроводчици осигурява бързо размазването, проникваща във всички части на капково колела, въртящи се колела и на барабана, като осигурява незабавен защитен ефект за вашите вик нужди.

5. Предлагайте много функции: Предоставяне на трайност на ъглошлайф с помощта на лубрикант Plumbers Мазнините.Нейната отлична антикорозионна функция предпазва от корозия, повишаване на удобството за използване в тежки условия.Устойчиви на вода, висока температура и ниски коефициенти на триене осигурява оптимална работа във всяка ситуация.

sku: w3636

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени