400-листа / опаковка Градиентный бележник за водене на записки с голям капацитет, декоративни кавайные занаяти, списание за scrapbooking украса

400-листа / опаковка Градиентный бележник за водене на записки с голям капацитет, декоративни кавайные занаяти, списание за scrapbooking украса

Бележка книги и тефтери за записи
3.28лв. 2.23лв.
В наличност
(0 Коментари)

Новост е и най-високо качество!

Описание:

1. Сверхтолстый дизайн: За разлика от обикновените тетрадки книги, нашата записная награда е сверхтолстый дизайн.Записная за награда може да съответства на вашите изисквания за продължително използване, без честа смяна, че е екологично чист и удобен.

2. Уникален градиентный дизайн: уникален градиентный цвят визуално отделя обикновени бележки и осигурява на потребителите приятен опит на писане.

3. Лесен за носене: Въпреки сверхтолстую конструкция, благодарение на интелигентното размера на тази записная награда остава лека и преносима, тя може лесно да се постави в джоб или чанта, която ви позволява да записвате прекрасни неща по всяко време и на всяко място.

4. Широка гама от приложения: независимо дали са образование, работа или дневни бележки, този бележник ще стане ваш добър помощник.Също така може да даде на роднини и приятели.Те със сигурност ще се радвате на този практичен и интересен подарък.

Материал: хартия

Цвят: както е показано на фигура

Размер: 8 *8 см

В комплекта са включени: 400 листа

Забележка:

1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 mm.

2. Тъй като различни компютри показват различни цветове, благодаря за разбирането, действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението.

sku: w42456

Търговска марка KOQZM
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени