Флакони за парфюми с позлатени релефни Обем 14 МЛ, флакон за етерични масла Luxy, Празен Преносим козметични контейнер за еднократна употреба, Опаковки за проби

Флакони за парфюми с позлатени релефни Обем 14 МЛ, флакон за етерични масла Luxy, Празен Преносим козметични контейнер за еднократна употреба, Опаковки за проби

Средства за грижа за кожата
5.94лв. 3.33лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание на продукта: Флакони за парфюми Luxy с релефно злато обем 14 мл

Спецификация:

Материал: стъкло

размер: 10 см * 2,8 см * 2,8 см

Цвят: златен

Характеристики:

1. парфюм, частично оборудван празен флакон, съраунд парфюм, 14 МЛ позлатен стъклен спрей за парфюми празен флакон

2. Тя е подходяща за рециклиране, подходящ за переупаковки, здрава и износоустойчива, с корпус от утолщенного стъкло и пълно запазване на аромата на парфюма.

3. Анодизиран наставка не избледняват и отделя тънка мъгла, която я прави подходяща за съхранение на невязких и безмасляных течности.

4. Резбово гърлото на бутилката плътно прилепнала, а главата е подвижна, което улеснява добавянето и повторно използване.

5. При наливании течност трябва да се оставят малко място.Течност притежава характеристиките на термично разширяване и свиване и склонна към теч при нагряване.

Забележка:

1. Продукти заснети професионално фотографско оборудване и професионален екип, но разликата в цвета на различни дисплеях и разлика в цвета, предизвикана осветление на снимане, не може да бъде гарантирано, така че проблемът с разликата в цвета не е проблем на качеството на продукта.

Пакетът включва:

1 * Стъклен флакон за парфюм с опаковка

sku: w4400

Брой парчета Една единица
Тип изделия Бутилки за еднократна употреба
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени