Привязной брой за кучета, заземен котва за кучета с тегло до 220 кг, лесно се инсталира и е отстранена, идеален за двора, на къмпинг, 2 бр.

Привязной брой за кучета, заземен котва за кучета с тегло до 220 кг, лесно се инсталира и е отстранена, идеален за двора, на къмпинг, 2 бр.

Мебели
52.10лв. 30.73лв.
В наличност
(0 Коментари)

[ДРЪЖТЕ КУЧЕТО СИ В БЕЗОПАСНОСТ И СВОБОДА на] Нашия броят за обвързване на кучета, предназначени за надеждно определяне на кучето на всеки терен, такъв като скалист, глинистый или пясъчен.Той е спиральное нож, приваренное и заостренное, за да гарантира трайно сцепление със земята, не позволява на кучето да го извадя и свободно и безопасно разгуливать наоколо.

[ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ И премахване] С помощта на включения динамометрического пръчка лесно можете да ввинтить брой в земята колкото е възможно по-плътен.След това просто закрепете всяка каишка или въже по ваш избор.

[По-високо КАЧЕСТВО] Котва за кучета е изработена от висококачествено желязо с боядисани покритие за дълголетие.Той е идеален за двора на развлечения, почивка на къмпинг или на плажа със своите пухкави приятели.

размер: 38 см

Материал: желязо

цвят: черен

Съдържание на опаковката:

2 х крепежни нокти

1 х втулка

Само посоченото съдържание на опаковката, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w442082

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени