Неонова реклама с НЛО Един космически кораб, led космически неонови надписи по стените, неонова светлинна табела за детска стая, неонови стенни надписи за украса

Неонова реклама с НЛО Един космически кораб, led космически неонови надписи по стените, неонова светлинна табела за детска стая, неонови стенни надписи за украса

Осветление
154.55лв. 45.28лв.
В наличност
(2 Коментари)

За този продукт

Интериор на стаята на космическия кораб:

Вдъхновена от класически форми на научно-фантастични космически кораби, тази потусторонняя неонова реклама с НЛО е изработена в елегантен и модерен стил.Ако сте любител на космоса, не пропускайте този проект!Той е идеален за даване на космическа прохлада на всеки залата.

Неонови надписи по стените Повече:

Светещи табели spaceship НЛО за декора на стените се захранват от USB (се свързват към КОМПЮТЪР / блок захранване / зарядното устройство).Захранващ кабел оборудван переключающим контролер, който включва и изключва захранването и регулира яркостта на неон.Нашата неон led табела НЛО с регулируема яркост има три регулиране на яркостта, и можете да настроите режим на яркостта в зависимост от вашите предпочитания.

Безопасен и приятелски начин:

Неонови лампи за спалня с извънземен космически кораб, изработени от мека неонова тръба и трайно акрилно лист, притежават висока светопроницаемостью, светлина е мека, безопасна и не се нагрява.В сравнение с традиционните неонови лампи, тя е по-енергоспестяващ и щадящ околната среда и не е нужно да се притеснявате за опасностите от счупване на стъкло.Също така е безопасен за използване на нашата led знак космически кораб НЛО като нощни лампи за детски спални.

Перфектен подарък за любителите на космоса.:

Този led неонова лампа на космически кораб, извънземни НЛО - идеалният подарък за всеки любител на космоса или фен на научната фантастика, момче, момиче.Той ще даде спалнята, хола или офиса нотка на отвъдното чар.Направете подарък в междугалактическото стил с помощта на тази зашеметяваща неонови надписи UFO LED.

sku: w454744

Тип изделия Неонови светлини
Сертифициране ce
Произход Континентален Китай
Прилагане Търговски, На закрито, На улицата
Цветна температура 2700K
Напрежение 110-240V
Номер на модела NL223

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед
  • Анонимен

    2023-12-18

    Много е красива, тя е малко блесне и добре опаковани. В него има бутон за включване /изключване и регулатор на интензивността на яркост.

  • Анонимен

    2023-09-19

    Добър продукт! Много светъл!! ✨ Благодаря 🙏🏻

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени