Поставка за чаши за басейна с питие, поставка за Чаши и за бутилки за басейна, поставка за Чаши за напитки, аксесоари за басейна, не Разливающийся Титуляр за басейна

Поставка за чаши за басейна с питие, поставка за Чаши и за бутилки за басейна, поставка за Чаши за напитки, аксесоари за басейна, не Разливающийся Титуляр за басейна

Други спортове и развлечения
14.17лв. 5.10лв.
В наличност
(0 Коментари)

Насладете се на сок, кафе или край басейна с помощта на този поставки за чаши след за напитки.Той е здрав и му е лесно висеше на ръба на всеки пътен басейна.В него може да се съхранява чаши, кутии, бутилки и много други.Не е нужно да се притеснявате за разливи или петна.Отпуснете се и стилно потягивайте този аксесоар за басейна.

Технически характеристики:

Материали: ABS

Размер: както е показано на фигура

Опаковъчен лист:

1 бр. * Държач за надземни чаши за басейна.

Повече за продукта

1. Издръжлив и лесен: Защото този поставка за чаши, изработени от висококачествени материали ABS, тя е здрава и трудно се деформира.Той може да поддържа напитките, не опрокидываясь, и ви позволява удобно да ги видят.

2. Широко приложение: В този поставка за чаши на басейна за наземни басейни може да се побере на различни напитки, от бира и коктейли до сокове и вода.Този популярен аксесоар за много от собствениците на басейни, които искат да се насладят на питие и да си почивате във водата.

3. Съвместимост с Braod: Този поставка за чаши за напитки при басейна позволява лесно да го инсталирате в зависимост от вашите предпочитания.Той също така предотвратява разливане и запазва вашата напитка е стабилна и сигурна.Той е съвместим с повечето наземни басейни с кръгла горната тръба с диаметър не повече от 2 сантиметра.

4. Компактен дизайн: Този поставка за чаши има компактни размери, които са подходящи за вашия пътен басейна.За бърза инсталация не изисква допълнителни инструменти.Можете да го закачите на ръба на питие край басейна.

5. Гъвкавост на употреба: Този поставка за чаши за басейна ви дава възможност да съхранявате напитки под ръка и в безопасност.За него са подходящи различни видове чаши и чаши от стъкло с метални.Той не се тресе и не пада, така че можете да не се притеснявате.

sku: w45806

Номер на модела Поставка за чаши на басейна
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени