Дръжка за ремонт на автомобилната боя Подкрашивающие Боя За премахване на драскотини Дръжка за боядисване на автомобила Универсална автомобилна дръжка за автоматично отстраняване на драскотини в метална кола

Дръжка за ремонт на автомобилната боя Подкрашивающие Боя За премахване на драскотини Дръжка за боядисване на автомобила Универсална автомобилна дръжка за автоматично отстраняване на драскотини в метална кола

Почистване и поддръжка на автомобили
11.68лв. 7.00лв.
В наличност
(0 Коментари)

Тази дръжка за ремонт на автомобилни драскотини прави чудеса само за десет минути!Я устойчива формула обхваща и запълва малки драскотини, осигуряване на ефективност.Не е необходимо да представят, тази писалка е задължителна за всеки собственик на автомобил, който иска да му пътуване изглеждаше най-добрия начин.

Име: Дръжка за ремонт на автомобилната боя.

Класификация цветове: бяло, перлено бяло, черно, универсален, червен, универсален синьо, универсален сребристо-сив, универсален сив, универсален златен, гъвкав кафяв, сребрист

Количество: 12 ml

Определяне: Ремонт на автомобилна боя

Списък на пакетите:

Дръжка за ремонт на автомобилната боя * 1

Бележки:

Поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба цвят предмет и този, който е показан на снимката, може да има нюанси.

Поради ръчно измерване могат да бъдат отклонение в размер на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. Просто корекция: премахване на драскотини по колата мигновено и естествено с помощта на нашата дръжки за ремонт на автомобилната боя.Ще Получите гланцово покритие само за броени минути.Използвайте го за полиране и възстановяване на блясък на вашия автомобил, без излишни движения.Ще Получите естествен и незабавни резултати, независимо от цвета на боята на автомобила.

2. Предотвратите образуването на ръжда: кажете сбогом на ръжда с помощта на нашата дръжки за ремонт на автомобилната боя.Тази водоустойчива дръжка покрива драскотини и е с метално покритие, което предотвратява образуването на ръжда в продължение на дълго време.Подходящ за всички гланцови бои и ефективно адсорбируется върху метални повърхности, осигуряване на дълготрайна защита.

3. Лесно отстраняване на драскотини: възстановете безупречен външен вид на вашия автомобил с помощта на нашата дръжки за ремонт на автомобилната боя.Добре се разклаща, за да се предотврати образуването на ръжда и постигане на оптимална ефективност.Нанесете на драскотини до пълно покритие и при необходимост се повтаря.Почистете и вощите повърхност, преди да използвате за получаване на перфектно покритие. Препоръчва се за слънчеви дни.

4. Решението е "В движение": Лека и портативна, тази дръжка за ремонт на автомобилната боя е идеалното решение "В движение" за премахване на малки драскотини и защита на боята на колата си.Той лесно се покрива и премахва драскотини едно бързо движение и лесно да се съхранява в колата си.

5. Спестете пари и време: Отстраняване на дефекти боядисване на автомобила само за 10 минути и спестете пари с помощта на тази незаменима дръжки за ремонт на автомобилната боя.Премахване на драскотини, чипс и чехъл на себе си, без да се скъпи средства за ретуш или специалисти.С лекота се върнете към гладкото, като за нов автомобил.

sku: w478235

Тип Дръжка
Произход Континентален Китай
Срок На Годност 3

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени