Планер Малък бележник на спирала в твърди корици на 2024 година, Планер-органайзер, Бележник-планер 2024 година, Джобен дневник, бележник за

Планер Малък бележник на спирала в твърди корици на 2024 година, Планер-органайзер, Бележник-планер 2024 година, Джобен дневник, бележник за

Бележка книги и тефтери за записи
27.87лв. 18.96лв.
В наличност
(0 Коментари)

Разгледайте нашите ежедневником в 2024 година!Малък и портативен, той обхваща периода от януари до декември 2024 година. Изработен от висококачествени материали и внимателно проектиран, той е снабден с метален защитен кът, който го поддържа в отлична форма през цялата година.С този стилен ежедневником бъдете организират и подготвени.

Спецификация:

Заглавие: Дневник на 2024 година.

Материал: изкуствена кожа + хартия

Тегло на продукта: около 310 г

Размер на продукта: около 22 * 16 * 2 см/8.66*6.3*0.79 инча

Опаковъчен лист:

1 * Дневник на 2024 година

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

2. Моля, извинете ме за малко отклонение от ръчно измерване.

Научете повече за продукта

1. Удобен за носене: с нашия бележник-планер в 2024 година се вложат вдъхновение по всяко време и на всяко място.Лек дизайн и малки размери го правят идеален преносим спътник.Той се побира лесно в джоба или в чантата си за по-лесен достъп.

2. Стратегическо планиране: повишете своята ефективност и успех с помощта на нашия списък 2024. Той осигурява ефективно планиране за сметка на задълбочена интеграция месечни и седмични графици за периода от януари до декември 2024 година. Подредете приоритетите си и спазвайте всички срокове с помощта на това хармонично подреден списък.

3. Дълготраен комфорт: Този дневник е изработен от висококачествена изкуствена кожа и вътрешната книжа, които са износостойкими, водоустойчива и лесно се деформира.Можете да използвате този дневник в продължение на дълго време, без да се притеснявате за петна или лезии.

4. Опитайте ефективно управление на времето: Възползвайте се от внимателно разработен план, в който са представени миналите, настоящите и бъдещите редовни ежедневни блокове, месечни планове с напомняния за събития и дати, по юлианския календар.Планирайте дните си с комфорт и увереност.

5. Трайността и функционалността на: Насладете се на по-надежден и ефективен планиране с нашата книга-планер в 2024 година.По-здрава висококачествена и плътна хартия, корици в две линии и метални защитни ъгли осигуряват дълъг експлоатационен живот.Освен това, гъвкава корица, го правят идеален за използване на открито.Следете за това, седмични и месечни страници са напълно функционални и по-стилен дизайн.

sku: w5043

Номер на модела Кожена Планер 2024 Преносим Малък Бележник На Спирала
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени