12 цвята/Безкраен набор от молив без мастило, неподвластна на времето моливи за деца, Арт скица, е с Цветна писалка за рисуване, инструменти, Подаръци ученически пособия, канцеларски материали

12 цвята/Безкраен набор от молив без мастило, неподвластна на времето моливи за деца, Арт скица, е с Цветна писалка за рисуване, инструменти, Подаръци ученически пособия, канцеларски материали

Химикалки, моливи и писмени принадлежности
18.11лв. 12.31лв.
В наличност
(0 Коментари)

12 Цвята/Безкраен Набор От Молив Без Мастило Вечни Моливи За Деца Art Скица Цветна Писалка За Рисуване Инструменти За Подарък На Ученически Пособия, Офис Консумативи

【Технология черен цвят 】: Този молив е проектиран с уникален метален връх, който се окислява при контакт с хартия, оставяйки черни следи, без използване на мастило или грифеля.

【Не се изискват мастило 】: За този молив не са необходими мастило или грифель, което го прави удобен и не допускающим елементарно средство за писане, рисуване и плътност.

【 Намаляване на емисиите на въглероден диоксид 】: Премахва необходимостта от чернилах и грифеле, този молив помага да се намали въздействието върху околната среда чрез намаляване на търсенето на продукти от дървесина.

【Удобен дизайн 】: Молив има вграден гумичка и удобна дръжка, което го прави лесен за използване и идеален за деца и възрастни.

【Универсално използване 】: Този молив може да се използва за писане, рисуване, плътност и други творчески проекти, което го прави универсален и полезен инструмент както за лични, така и за професионална употреба.

Заглавие: Вечният молив 12 цвята.

Пратката включва: 12 бр. + 12/24/36 бр. накрайници

Цветове: 12 цвята

Размер на около: 14 см/ 5,51 инча

Материал: ABS-пластмаса + високотехнологичен перманентен съвет за писма (може да продължи да пише 5000 м)

sku: w5146

Функция 2 Канцеларски материали за рисуване, Кавайные пастели, подаръци
Материал на корпуса Аксесоари за детски училищното творчество
Функция 1 Скъпа писалка за детско творчество
Твърдост грифеля Неограничен брой цветни моливи за писане
Тип Стандартни моливи
Произход Континентален Китай
Функция 3 12 цветни Моливи Eternity
Опаковка Комплект
Разтворимо или не Комплект от 12 цвята Everlasting Молив

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени