TF80SC Нов Щуцер на Дясното Вала Автоматична скоростна Кутия Щуцер на Дясната Половина на Вала на скоростна Кутия За Volvo, Ford автоаксесоари TF80-SC

TF80SC Нов Щуцер на Дясното Вала Автоматична скоростна Кутия Щуцер на Дясната Половина на Вала на скоростна Кутия За Volvo, Ford автоаксесоари TF80-SC

Автомобили и мотоциклети
20.00лв. 18.00лв.
В наличност
(0 Коментари)

Внимание:

Избягване на ненужни проблеми между нас, моля, потвърдете, че продуктът е подходящ за вашия автомобил при закупуване!Ако не сте сигурни, моля, уведомете ни номер или ни изпратете вашите снимки, благодаря!

Нов щуцер на дясното вала автоматична скоростна кутия TF80SC elips дясното вала кутия за Ford Volvo автоаксесоари TF80-SC

Дубликат подробност: Щуцер на дясната половина на вала автоматична скоростна кутия

OEM номер:

TF80SC

TF80-SC

Състояние: Ново

Применимая модел: за Ford Volvo скоростна кутия TF80SC

За изпращането и транспортирането на

1. Моля, обърнете повече внимание на адреса на вашата поръчка.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на доставка.Оставете вашия телефон или на мобилу и пощенски код.

2.It Обикновено доставката на пратката до местоназначението отнема 25-60 работни дни (в отдалечени райони, може да отнеме малко повече време).Ако имате нужда от поръчка, спешно, можете да изберете DHL, EMS FedEx express, за да се съкрати времето за доставка, но моля, имайте предвид, че ако сте в отдалечен район експресна доставка, това може да доведе до допълнителни такси за доставка.

3. Време на пристигане зависи от дестинацията и избрания от вас начин на доставка, но ако не са получили стоката в рамките на 60 работни дни от датата на плащане, моля, не се колебайте да се свържете с нас, вместо да оставят отрицателна обратна връзка и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.

За връщане

1. Моля, проверете стоката при доставката.Ако продуктът е повреден, моля, направете ясна снимка или видео и незабавно да се свържете с нас за подмяна или връщане на парите.

2. Ако не сте доволни от стоката, когато я получите отговор, моля, върнете го в продължение на 3 дни за подмяна или връщане на парите.Ако са изминали повече от 3 дни, ние повече не ще предостави услуги по възстановяване.Моля, свържете се с нас преди връщането.

3. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка и конкретната причина за връщане.Обратно пратката трябва да бъде доставена на себе си.

4. Ние ще възстановим парите си в пълен размер при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, включително всички компоненти и аксесоари.

За обратна връзка

Ние ще бъдем много благодарни за вашите коментари.Ако сте доволни от нашите услуги и продукти, моля, сложи ни 5 звезди.Също така, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас на първо място, и ние ще се свържем с вас в най-скоро време.

sku: w5290

Съответстваща на модел на превозното средство за Ford VOLVO
OEM НОМЕР. TF80SC
Вид на автомобилни аксесоари Ремкомплект части на двигателя
Произход Континентален Китай
Състояние Ново
Името на автомобилни аксесоари Печат На Трансмисионния Масло
Номер на модела TF-80 SC, TF80 SC
Материал Метал + ABS
Наименование на авточасти за автомобил Щуцер на дясната половина на вала на скоростната кутия

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени