Практичен подарък-бумеранг да се Върне Бумерангът, анти-стрес Бумеранг за безопасността на децата, Специални летящи играчки, забавления

Практичен подарък-бумеранг да се Върне Бумерангът, анти-стрес Бумеранг за безопасността на децата, Специални летящи играчки, забавления

Къмпинг и туризъм
3.76лв. 2.25лв.
В наличност
(0 Коментари)

Важна информация

Материал: EVA

Размер на опаковката:

L: 26 см / 10.24 ", W: 26 см / 10.24" (прибл.)

Преглед:

Това, което прави тази играчка-бумеранг, подходящ за използване от деца, така че това си сигурен, лек, здрав и ярък цветен дизайн.

Определено, нашият продукт може да се тренира координацията на ръцете и краката при деца, тъй като той има висока степен на гъвкавост.И той също така разполага с ярък цвят, благодарение на който той може да тренира възприятието на децата, форми, цветове.

Той е изработен от мек материал EVA.

Дължината на този на продукта е 26 см, ширина - 26 вж.

Нашият продукт е подходящ за практикуване на спорт, взаимодействие на родители и деца и т.н.

Забележка:

Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Кратко описание на Boomerang Skills: 1. Погледнете напред, стиснете с два пръста директен фен на бумеранга. ако ще държи с дясната ръка, плоската страна да бъде обърната навън. 2. Използвайте силата на китката, за да хвърлят бумеранг напред под вертикален ъгъл от 35 до 45 градуса от горната част на дясната част на лицето. 3. Дайте воля на ръцете си, готова да посрещне завръщането на бумеранга.

Технически характеристики:

Употреба: entertainment Особености: 4 листа, интерактивни за възрастни и деца, широко приложение

Съдържание на опаковката:

1 x бумеранг

sku: w54650

Тип Друго
Произход Континентален Китай, Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени