Обяд-бокс с мультяшными животни, котка, чанта за Bento, изолирани обяд кутии, Множество водоустойчива чанта за обяд с джоб за офис, на пикник, на плажа

Обяд-бокс с мультяшными животни, котка, чанта за Bento, изолирани обяд кутии, Множество водоустойчива чанта за обяд с джоб за офис, на пикник, на плажа

Чанта със специално предназначение
16.51лв. 8.91лв.
В наличност
(0 Коментари)

【Изолиран и запечатан】: Този малък изолиран пакет за обяд е изработена от висококачествени материали, отвън - от плат Оксфорд, а вътре - от платно и алуминиево фолио.Този материал действа като водоустойчив и изолационен материал, запазване на вашите продукти-топли или прохладни в продължение на няколко часа.

【Уникален дизайн】: Размер на чанти за обяд е 8,5 × 5 × 8 инча (Д * Ш * В); Тегло: 0,33 кг.В просторна чанта за обяд лесно ще се поберат всичките си леки закуски, напитки, сандвичи, плодове или зеленчуци.

【Многофункционалност】: Този обяд-пакет изглежда малък, но в него има много място.Обяд-пакет унисекс, подходящ не само за работа, но и за отдих и развлечения, като риболов, туризъм, пикници и още много други.Можете да го вземете със себе си в офиса, да отидете на еднодневна екскурзия, на плажа и да спортуват.

【Изисквания за измиване】:. Моля, обърнете внимание, че чанти се препоръчва да се пере на ръка и да не се избелва.

【Най-доброто обслужване】: Ако срещнете някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние веднага ще го оправим.

Чанта за обяд Cartoon animals cat е лека, мека дръжка, модернизированную солидна гладка ципа, лесен за почистване, водоустойчив, изолиран, по-хладна, удобно.

Удобни за използване като пакет за обяд, чанти-хладилник, чанти за пикник, друг чанти за пазаруване.При добра изолация и замразяване с помощта на пакет с лед, той ще е по-вкусно и по-дълго остават свежи.

Също така е Добра идея за подарък за Рожден Ден, Коледа, Нова година или други празници.

sku: w6032

Произход Континентален Китай
CN Fujian
Материал Плат Оксфорд

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени