Коледен калъф за възглавници, комплект от 4 меки и уютни покрива възглавница, за да проверите за празничната атмосфера за столове, мека мебел, автомобилни легла

Коледен калъф за възглавници, комплект от 4 меки и уютни покрива възглавница, за да проверите за празничната атмосфера за столове, мека мебел, автомобилни легла

Домашен текстил
42.27лв. 18.18лв.
В наличност
(0 Коментари)

Украсете дома си с тези удобни наволочками на Коледа.Нашите калъфки за възглавници под формата на снежен човек, декорирани с класически коледни елементи, като кола, и ще донесат на празничната атмосфера във всяка стая.Са идеални за създаване на уютна атмосфера по време на празниците.

Технически характеристики:

Име на продукта: Коледни калъфки за възглавници

Материал: лен

Размер на продукта: (приблизително) 45 * 45 см / 17,72 * 17,72 инча

Опаковъчен лист:

4шт * Коледни калъфки за възглавници

Вижте повече детайли за продукта

1. Празничен баркод: Превърнете дома си в коледна страна на чудесата, с помощта на нашите празнични покрива възглавница.Седалките са с размери 18 *18 инча, изработена от мека и здрава плащаницата, ще добави уют на вашето дивана, на леглото или на стол.

2. Практично допълнение: Не скатывающиеся калъфки за Коледа.Тези калъфки за възглавници са изработени от висококачествена материя, която е мека и здрава.Те имат закопчалка-с цип, който улеснява инсталацията и отстраняване на възглавници.Те могат да се перат в машина, те не сминаются и не сменяне на перата.

3. Празничен декор: Комплект от 4 ярки цвята и четири различни рисунки покрива възглавница във формата на снежен човек.Тези калъфки за възглавници са идеални за придаване на празничното настроение на вашия дом.На тях са изобразени ясни и ярки шарки под формата на снежни човеци, снежинки и т.н., И на коледни елхи в мека и здрава тъкан.

4. Коледната тема: Добавяне на празничното настроение в своя дом с помощта на тези коледни покрива възглавница с класически коледни елементи, като снежен човек, Дядо Коледа, свирки и коледни елхи.Тези калъфи за възглавници са идеални за създаване на уютна и топла атмосфера в хола, спалнята или на дивана.

5. Универсален декор: Тези калъфки за възглавници може да се използва за столове, легла, дивани, аксесоари за колички, автомобилни седалки и много други.Те са идеални, за да придадат празничност на вашия дом или бизнес.Цип улеснява тяхното отстраняване и промиване.

sku: w60628

Материал Полиестер / Памук
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени