80шт Мебелни крака Регулируеми Крака на шкафа Крака на шкафа с клипове за сгъваеми дъски за кухня Шкаф за баня

80шт Мебелни крака Регулируеми Крака на шкафа Крака на шкафа с клипове за сгъваеми дъски за кухня Шкаф за баня

Мебели
151.99лв. 94.23лв.
В наличност
(0 Коментари)

80шт мебелни крака Регулируеми крака за шкаф Крака за шкаф със скоби за сгъваеми дъски за кухненски шкаф за баня [Дебел пластмасов материал] - Регулируеми крака за мебели, изработени от висококачествена пластмаса, така че те притежават висока удар, якост и износоустойчивост, както и стабилност на размери.Той притежава такива характеристики, като например устойчивостта на влага, устойчивост на корозия и лесна за обработка.И в класически черен вид, гъвкав и красив.

[Регулируема конструкция и защитен пода] - Крака первази кабинет има регламентирана структура, обхват на регулиране е 100-120 mm. Можете да завъртите резба, за да регулирате си на подходящата височина за собствената си мебели, които могат да намалят триенето между мебели и подове, защитавайки по този начин на пода от надраскване.

[Място с четири дупки и голяма носеща способност] - Подобрена конструкция на основата с 4 дупки значително увеличава площта на усилие, така че всяка от крак на базовия гардероб може да издържа тегло до 40 кг., Висока носеща способност, е подходящ за много видове мебели.Освен това, краката на шкафа може да е здраво закрепване към пода, за да се избегне неравностите.

[Лесна инсталация] - пакетът включва 80 черни регулируеми крачета кухненско слушалки и 40 черни щипки за осп.Това е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.Краката на гардероба са лесни за инсталиране.Просто трябва да намерим крака на шкафа под тялото с помощта на саморезов, а след това да използвате монтажните скоби на основата за монтиране на краката на гардероба.

[Многофункционални регулируеми мебелни крачета] - регулируеми мебелни крака са лесни за инсталиране, устойчиви и им е трудно да се повреди и след продължителна употреба.Подходящ за всички необходими места за спални, кухни, бани, като например легла, гардероби, дивани, шкафчета, мебели за телевизор, бюра, витрини, мивки и други мебели.

Материал: пластмаса

цвят: черен

Съдържание на опаковката:

80 * регулируеми крака на шкафа за дрехи

40 * скоба за контакти

Само посоченото съдържание на кутията, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w63095

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени