Настолна Поставка Притежателя дъска за табла Поставка за Ножове и съдове за готвене Стойка за разделочных ножове, Въртящи се на Притежателя на Съдове

Настолна Поставка Притежателя дъска за табла Поставка за Ножове и съдове за готвене Стойка за разделочных ножове, Въртящи се на Притежателя на Съдове

Съхранение и организация в дома
52.77лв. 39.57лв.
В наличност
(0 Коментари)

Държач за щеки за хранене: за кухненски ножове, вилици, лъжици, прибори за хранене, шпатула и много други.може да се използва като подарък за нова година, нов дом за семейството или приятелите, с подвижна конструкция за лесно почистване.

Въртящата се поставка за пръчици за хранене: този масата на уреда разнообразни и подходящи не само за съхранение на кухненски аксесоари, като лъжици, вилици, ножове, пръчки за хранене, хартиени салфетки, може да се използва дори за съхранение на канцеларски материали, материали за бродерия, кисточек за грим, аксесоари за джаджи. освен това, този титуляр за прибори за хранене компактен и лек не само за използване в кухнята, но и портативен за партита на открито, пикник и други дейности.

Кухненски аксесоари: благодарение на доброто качество на производство, този титуляр за съдове има красив външен вид и гладка повърхност.

Поставка за лъжици за пръчки: здрави материали и добро качество на изработка осигуряват нейната устойчивост и практичност.благодарение на здравата конструкция и гладка повърхност можете. конструкция кабина за вода, водата не създава сътресения.

Кухненско приспособление, благодарение на здравата конструкция и гладка повърхност може да се купуват с увереност.конструкция кабина за вода, водата не създава сътресения.

Цвят: черен + бял/тъмно-зелено/зелено авокадо

Материал: пластмаса

Съдържание на опаковката:

1 х рафтове за съхранение

Само посоченото съдържание на опаковката, други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w6497

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени