Домакински Стенни Метална Стойка За Кухненски Прибори, Държач За Инструменти В Килера, Бар Стойка За По-Удобно Съхранение, Поставки За Чаши След За Различни Кухненски Аксесоари

Домакински Стенни Метална Стойка За Кухненски Прибори, Държач За Инструменти В Килера, Бар Стойка За По-Удобно Съхранение, Поставки За Чаши След За Различни Кухненски Аксесоари

Съхранение и организация в дома
23.60лв. 16.53лв.
В наличност
(0 Коментари)

Характеристики:

1. Стойка за кухненска техника с 6 куки дава възможност да се спести много място.

2. Опаковка се закрепва с помощта на куката, който може да се установи бързо, без пробиване, винтове и инструменти.

3. Всяка кука е проектиран с подходящо разстояние между тях.

4. Поставка за съдове за готвене изработени от висококачествена неръждаема стомана, която е различна здравина и трайност.

5. Може да се използва и като притежател за чаши и т.н., Подходящ за дневна, веранда, кухня, спалня, баня и на други места.

Спецификация:

Заглавие: Стенни стойка за кухненски прибори

Материал: метал

Цвят: черен, бял

Размер: около 32 * 6 см / 12,5 * 2.4 инча

Опаковъчен лист:

Стенни поставка за кухненски прибори * 2

Кука за закрепване * 4

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

2. Моля, извинете ме за малко отклонение от ръчно измерване.

Вижте повече детайли за продукта

1. За Удобство на съхранение: разстоянието между рафтовете за кухненски прибори подходящо, което ви позволява да съхранявате измити съдове и значително спестяване на място за съхранение, осигуряване на реда в таблицата.

2. Удебелена и дълъг живот: Изработени от неръждаема стомана, тази закачалка за кухненски прибори гарантира, че тя е безопасна за вас и може да се използва в продължение на дълго време, която е здрава и трайна, а също така не е податлив на корозия.

3. Лесен монтаж: Без сложни действия, може да бъде удобно инсталиране на стенни багажник за съдове и използват смолисти кука за определяне на конзолата.

4. Широко се използва: Кухненска шина може да се използва и като притежател на чаши, шпатула, лъжица, да се измъкне за шал, куката за колиета и т.н. е Много подходящ за всекидневна, веранда, кухня, спалня, баня и на други места.

5. Хубав подарък: Дайте на тази закачалка за ястия за Коледа, рождени дни и други празници.Споделете тишина и релаксация в ежедневния живот със семейството си и приятели.

sku: w7038

Произход Континентален Китай
Брой куки 6

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени