Алуминиеви туристически столове, Подвижни и ергономична Туризъм нож с мащаба на височина, вещи от първа необходимост за трекинг, планинско катерене

Алуминиеви туристически столове, Подвижни и ергономична Туризъм нож с мащаба на височина, вещи от първа необходимост за трекинг, планинско катерене

Къмпинг и туризъм
34.14лв. 23.89лв.
В наличност
(0 Коментари)

Благодарение на лесен за работа дизайн и трайно антифрикционному наконечнику от въглеродна стомана, тези бастуни за разходки непременно ще ви служат във всякакви приключения.

Технически характеристики:

Заглавие: Телескопичен трекинговая нож

Материал: Самолетен алуминиева сплав

Брой секции: три секции

Материал дръжка: дръжка от EVA, подобна на тапа

Размер на продукта: (приблизително) 62-135 см / 24,41-53,15 инча

Материал на върха: антифрикционный съвет от въглеродна стомана

Тегло на продукта: около 240 г

Система за заключване на: надежден външен заключване

Опаковъчен лист:

Телескопична трекинговая пръчка 1бр *

Повече за продукта

1. Изключително здрав: Изработена от неръждаема алуминиева сплав, тази телескопична трекинговая нож издържа на всякакви метеорологични условия и ще продължи дълго.Освен това, тя е лека, и той е удобен за носене.

2. Намаляване умората на ръцете: Насладете се на удобно изземване на тази устойчива на износване сгъваем треккинговой стик.Благодарение на дръжката от EVA, подобна на тапата, която намалява умората на ръцете, тя е идеална за всеки терен.Ергономичен дизайн осигурява повишена стабилност и допълнителна подкрепа по време на вашите приключения.

3. Ясна скала на височина от Тази телескопична трекинговая пръчка, оборудвана с мащаба на височината, може да се регулира лесно и се адаптира към различни височини и нужди.Дизайн на скалата на височина повишава ефективността и безопасността на разходка, съответстващи на вашето стъпка, темпо и релеф на местността.

4. Здрава конструкция: Нашите телескопични треккинговые стик осигуряват надеждна фиксация и лекота на работа, което намалява вибрациите и увеличава силата на захващане.Разработен за мъже, те са идеални за всеки терен или на приключения.

5. Стабилна носеща: здрава ръкохватка, антифрикционный съвет от въглеродна стомана и регулируема каишка за китката осигуряват комфорт и безопасност на всякакви повърхности.Изработени от лек и издръжлив алуминий, те са идеални за всякакви приключения на открито.

sku: w70767

Материал на дръжката Гума
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени