Макара За Бейджа Скоба За Колан CT Design Титуляр За Бейджа Сонда Стилен Стръмен Здрав Сладък Лек и Плъзгаща Ролка За Бейджа За Мъже и Жени

Макара За Бейджа Скоба За Колан CT Design Титуляр За Бейджа Сонда Стилен Стръмен Здрав Сладък Лек и Плъзгаща Ролка За Бейджа За Мъже и Жени

Аксесоари и органайзер
9.51лв. 4.75лв.
В наличност
(0 Коментари)

Благодарение на притегателната 24-инчов найлон въжето този титуляр за бейджей е лесен за използване и не отнема място в чантата.Идеално както за работа, така и за игри, в него се поставят всички видове бейджей и ключове.

Материал; ABS

Размер на продукта: (приблизително) 3,2x8,5 см /1,26x3,35 инча

Тегло: около 50 г

Списък:

Иконата превъртане x1

Вижте още детайли за продукта

1. Издръжлив материал: Защитете своя икона, с помощта на устойчив ABS материал Badge Scroll, която осигурява висока устойчивост на удар.24-инчов найлон въже осигурява лесен достъп, без да я изключите.

2. Удобно сканиране: С помощта на превъртане бейджа удобно сканиране на вашия бизнес или студентска карта, когато влизате в офиса и на изхода от него, без изваждане от притежателя.Спестете време и усилия.

3. Преносим и удобен за ползване: дръж го в чантата си, за да спестите място за съхранение, когато не се използва.Лек и компактен корпус ви позволява лесно да го вземе със себе си на улицата, че е идеален за посещение на събития.

4. Използва се широко: Благодарение на широк спектър от приложения, тази макара за бейджей може да се монтира към дрехите, джобовете на ризи, ремням и сумкам.Насладете се на лесен достъп до своите удостоверениям личност, визитным карти и работен бейджам.

5. Любим подарък: Идеално за всеки повод, изненадайте вашите приятели, семейство или колеги, този универсален символ - -преобръщане и добавете нотка на елегантност в техния ден.

sku: w7146

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени