Безжични Слушалки в ушите С Шумопотискане Спортни Слушалки С Шумопотискане Слушалки Със Сладък Уточкой И Дълъг живот на Батерията За Мъже

Безжични Слушалки в ушите С Шумопотискане Спортни Слушалки С Шумопотискане Слушалки Със Сладък Уточкой И Дълъг живот на Батерията За Мъже

Портативен Аудио и видео
24.32лв. 12.15лв.
В наличност
(0 Коментари)

Благодарение на по-добрата музика и разговори, липса на нужда от често зареждане, кристално външен вид и прост дизайн, тези слушалки са идеални за всеки спортист или фен на музиката.

Цвят: черно / бяло / розово червено /травянисто-зелен

Материал: ABS

Нето тегло: около 100 г

Тегло с опаковка: около 100 г

Размер на продукта: 14x10x5 см / 5.51x3.94x1.97 инча

Размер на опаковката: 14x10x5 см/5.51x3.94x1.97 инча

Забележка: размерът и теглото са измерени ръчно и са възможни малки отклонения от реалните.

Списък на продуктите:

Безжични игрови слушалки x 1 бр.

Повече за продукта

1. Стабилна засаждане: ще подобри вашето изживяване с помощта на нашите безжични геймърски слушалки.Конструкция на покритие осигурява стабилна кацане, защитен от есен и позволявайки ви напълно да се потопите в играта, без да се притеснявате за почивките.

2. Контрол на шум: В тези безжични геймърски слушалки използва модерна технология за намаляване на шума и функция за активно намаляване на шума, които чрез филтрация на нежелани шумове и ви позволяват да се насладите на света на музиката.

3. Издръжлив на батерията: Наслаждавайте се на непрекъснато игри с тези безжични слушалки, които са сверхдлинное време на автономна работа.Едно зареждане е достатъчно за няколко часа употреба, отговарящи на вашите нужди за прослушване в продължение на целия ден.

4. Ултра-модерен външен вид: Прозрачна, външен вид на нашите безжични геймърски слушалки ви позволява да видите вътрешните компоненти, продължаване на тяхната отчетливую и елегантна атмосфера в прозрачен калъф за слушалки.

5. Плавно управление: наслаждавайте се на музика, отговаряйте на обаждания и да получите достъп до голосовому асистент с лекота!Нашите безжични слушалки слот осигуряват лесен контрол и удобно сензорно управление, упрощающее живота си.

sku: w74809

Тип изделия Амбушюры
Съдържание на пакета No
Номер на модела Слушалки за творчески тренировки, безжични слушалки-втулки за безжичен телефон
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени