Коледни топки с ръце 2,5-инчови Прозрачни Наполняемые топки-крушки, с Преливащи се цветове Коледни Балони, украса, аксесоари за бродерия, Коледно Дърво със собствените си ръце

Коледни топки с ръце 2,5-инчови Прозрачни Наполняемые топки-крушки, с Преливащи се цветове Коледни Балони, украса, аксесоари за бродерия, Коледно Дърво със собствените си ръце

За дома и градината
30.68лв. 15.34лв.
В наличност
(0 Коментари)

Украсете своя празничен декор нашите прозрачни переливающимися коледни топки с орнаменти.Идеални за занаяти собствените си ръце, твърди мъниста може лесно да се мотае навсякъде, като придава празничен чар на всяка обстановка.Комплексно използване позволява да се радваме декорация през цялата година.

Материал: полипропилен

Размер: диаметър 6 см/2,36 инча

Стил: както е показано на фигура

Списък:

коледни топки със собствените си ръце * 6 бр.

или

коледни топки със собствените си ръце * 12 бр.

Прочетете повече за продукта

1. Достатъчно количество: Украсете своя празничен декор с помощта на нашите топки с прозрачен орнаменти, които може да запълни!Тези 2,5-инчови топки искрят на слънцето.Ще Получите достатъчно на брой заместители, с помощта на 6 или 12 топки в комплекта.

2. Украсете своите проекти със собствените си ръце, с помощта на нашите прозрачни мъниста с орнаменти - просто отворете и затворете капака за удобство на създаването.Да ги напълни с вашите любими декоративни материали за безкрайни творчески възможности.

3. Елегантен и издръжлив: Нашите наполняемые топки с прозрачно украшение, изчислени за по-дълъг експлоатационен живот, изработени от здрав качествен полипропилен материал, който на допир елегантен и приятен.Можете да ги използвате отново в продължение на много години, и те няма лесно да се счупят или да се деформира.

4. Лекотата на използване и подвешивании: Тези прозрачни топки с орнаменти можете да се напълните с всякакви любими ви малки обекти, и те идват от сребро кабел, който позволява лесно да се мотае ги навсякъде.

5. Декор за различни поводи:: Декорирайте вашето събитие тези прозрачни топки с орнаменти, които са идеално място за партита по повод рожден ден, сватби, юбилеи и много други!Използвайте ги, за да създадете уникални бижута и подаръци за всеки повод в домашни условия.

sku: w78735

Електроника no
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени