Комплект екипировка за гмуркане Безопасен и нетоксичен набор от тръби за деца, меки накрайника, напълно суха тръба, голяма рамка за гмуркане с защита срещу замъгляване

Комплект екипировка за гмуркане Безопасен и нетоксичен набор от тръби за деца, меки накрайника, напълно суха тръба, голяма рамка за гмуркане с защита срещу замъгляване

Водни спортове
57.31лв. 28.64лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание:

Нашият детски комплект за гмуркане е изработена от закалено стъкло, което е въздействие, трайно и безопасно за използване.Благодарение на регулируемому оголовью тя е подходяща за различни форми на главата.

Спецификация:

Име: Набор от детски очила за гмуркане с шнорхел

Лещи Материал: поликарбонат

Цвят: пудрово-син, розов

Материал на уплътнението: PVC

Аудитория: тийнейджъри

Материал превръзка на главата: силикон

Лещи Материал: PC

Материал на дихателната тръба: PC, PVC (храна)

Опаковъчен лист:

очила за гмуркане * 1

набор от дихателни тръби * 1

Бележки:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж

Вижте повече детайли за продукта

1. Отличен дизайн: Нашият комплект оборудване за гмуркане е оборудван с автоматичен сливным клапан, така че е лесно да се почистват.Еднопосочен дренажна клапа позволява лесно да излее водата от долния тоалетна автомобила дори при поглъщане на малки количества вода, което осигурява отлична водоустойчивост.

2. Материал от закалено стъкло: Изработен от висококачествена материал от закалено стъкло, нашият детски комплект за гмуркане е въздействие, трайно и безопасно за използване.

3. Безопасен за употреба: Тъй като пола и мундщука на нашия детски комплекта очила за гмуркане с шнорхел, изработени от висококачествен хранителен силикон, те са без мирис и са безопасни за използване.

4. Надеждно запечатване: Тъй като нашият набор от детски очила за гмуркане с шнорхел притежава висококачествена мекота и трайно запечатване, той е облегает главата и ефективно предотвратява попадането на вода.

5. Регулируема конструкция на ключалката: Еластичност оголовья може да бъде гъвкаво регулиране, за да ни детски комплект очила за гмуркане с шнорхел подхожда за различни форми на главата.

sku: w9249

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени