112 бр. компл 10 Цолови лилаво латексови балони за партита 32 8 фута Синя алуминиево фолио Сияние за партита Окачени къдрите от латексови балони

112 бр. компл 10 Цолови лилаво латексови балони за партита 32 8 фута Синя алуминиево фолио Сияние за партита Окачени къдрите от латексови балони

За дома и градината
36.17лв.
В наличност
(0 Коментари)

Пакетът включва: 30шт * 10-инчов лилаво латексный топка + 1бр * 16,4-подножието прозрачна лента за балони + 30шт * 12-инчов лилаво латексный топка + 40шт * 5-инчов лилаво латексный топка + 2 елемента * 32,8-подножието сини висящи къдрите + 4шт * 18-инчов лилаво латексный топка + 5шт * 3,9-инчов прозрачен точков лепило.

Лесно се надува:балон Purple party може да се изпълват с въздух и хелий, за бързо надувания се препоръчва използването на въздушна помпа.Отличен материал: Изработен е от висококачествено алуминиево фолио, има ниско тегло, добра еластичност, блестящ цвят и е трайна.При използване на открито-той ще има повече блясък на слънцето, и таван спирала декорация ще имат по-голям блясък.Той също така може да се мотае в стаята, за да създадете оживена атмосфера.При правилно съхранение може да се използва повторно за няколко празнични партита.

Нашите висококачествени балони са идеални за сватба, душата младоженци, душата на дете, рожден ден, деня на Свети Валентин, годеж, годишнина, издаване, разкриване на пол, украса на коледното парти и така нататък.Тези лилави балони със сигурност ще си впечатляваща и запоминающуюся парти.Приложими случаи: Таван вечерни декорации са подходящи за всички видове празници, като Коледа, Свети Валентин, Великден, Ден на майката, Ден на бащата, Хелоуин, Деня на благодарността и Нова година.

Балони за Партита на по-високо Качество:Светли латексови балони, изработени от висококачествен естествен латекс, защитен от влиянието на околната среда и действително нетоксичен, те са трайни и тяхното не е лесно да се прекъсне, независимо от това дали са изпълнени ли са обикновен въздух или с хелий, те могат безопасно да се ползват както за възрастни, така и деца.Нашият набор от висящи спирали чудесно за оформяне на много тематични партита или партита и създава много красив фон.

ЛЕСНА УПОТРЕБА: можете да попълните лилави балони с хелий и въздух.Латексный балон може да запази формата си в продължение на 2 дни, след попълване на въздух и 6-8 часа след подаване на хелий.Като подарък - тези сини хидромасажни декорации са подходящи за рожден ден, бебе душ, абитуриентски бал, сватба, Деня на майката, Деня на бащата, есента на партита, Коледа, Хелоуин, и т.н. Почти всички фестивали.

sku: w95889

Произход Континентален Китай
Стилна форма Кръг
Класификация Балон
Извинение Сватба и годеж
Тип комплект ДА
Материал Латекс
Тип продажба на едро no

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени