Албум Elf за албуми на 400 визитки с капацитет 400 картички и 50 сменяеми картички-брошури

Албум Elf за албуми на 400 визитки с капацитет 400 картички и 50 сменяеми картички-брошури

Аксесоари и органайзер
38.01лв. 26.23лв.
В наличност
(0 Коментари)

[Идеална съвместимост]: Папка за албуми от фотоалбума, създадена специално за картички с покемонами.Вътрешната конструкция в съотношение 1: 1 и дизайн черупки са идеални за карти Pokémon, а също са подходящи и за други игри на покер. (с изключение на търговски карти Пет elf)

[Голямо пространство] за Награда за домашни елфи, двустранен, с 8 отделения от всяка страна, и 50 страници, с капацитет 400 картички.Голямото пространство за съхранение, за да задоволи вашите нужди в колекцията пощенски картички!

[Лесно губят] Снабдена с цип и каишка за китката.Независимо от това, дръжте ли карта в ръка или да се приложат към училищната чанта, тя остава непокътната след отваряне.

[Най-добрата защита]: Висококачествен полипропилен материали, не предизвиква корозия на карти; вградена и външна обвивка е изработена от водоустойчив материал, вградена лека ленти от всяка страна предпазва картите от надраскване.

[Идеален подарък]: Това е подарък за деца, което позволява да събира картички за любимите си игри.Възрастен, той може да помогне за поддържане на различни картички.

размер: 24,5 x 18 x 5 cm

Материал: изкуствена кожа + полипропилен

цвят: черен

Осъществяване Съдържание:

1 x награда за събиране на картички

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w9841

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени