Кучето на Дядо Шапка на Дядо Коледа Карикатура Детски Коледно парти Шапка Карикатура Коледен Празничен Костюм Бижута Cosplay Подпори Шапки

Кучето на Дядо Шапка на Дядо Коледа Карикатура Детски Коледно парти Шапка Карикатура Коледен Празничен Костюм Бижута Cosplay Подпори Шапки

За дома и градината
2.29лв. 1.60лв.
В наличност
(0 Коментари)

Добавете малко празнично настроение заедно с кучето си с нашата празнична шапочкой на Дядо Коледа за кучета!Направени от меки и удобни материали, ярки цветове подчертават триизмерността на шапки.Този задължителен коледен аксесоар ще ги направи по-празнични без много шум.

Спецификация:

Материал: плат.

Технология: полуавтоматична и полумеханическая

Размер: свободен размер

Приложими празници: Коледа, Свети Валентин и т.н.

Опаковъчен лист:

1 * Коледна шапка с котка

Прочетете повече за продукта

1. Празнична и топла шапка за котки: В тази сладка коледна шапочке вашата котка ще изглежда очарователно и не замръзне.Добавете допълнително настроение на вашия празник с деца и направете вашия приятел космати част от празничния чар.

2. Надеждна и удобна: Тази коледна шапка за котки изработени от висококачествена филц, който мягок и е удобно за носене на вашата котка.Той е с висока якост и деформират лесно, така че можете да го използвате в продължение на много празнични сезони.

3. Класически коледни мотиви: Потопете се в атмосферата на празника с помощта на тази коледна шапка с изображение на котка, украсена с красиви мультяшными мотиви и ярки елементи на Дядо Коледа, снежен човек и лосове.Вашият пернат приятел ще изглежда абсолютно очарователно и ще бъде готов за сезона.

4. Триизмерно изображение: Декорирайте празничната образ на вашата котка с помощта на нашата коледна шапка за котки.Довършителни добавя 3D ефект, като вашия приятел космати още сладко.Тази шапка е перфектно съчетание на стил и топлина, поддържане на уют за вашата котка студена зима и като я прави звезда, каквато коледно снимки.

5. Широката област на приложение: Дайте празнично настроение с помощта на нашата коледна шапка cat Christmas шапка, задължителен аксесоар за различни поводи.Идеално за семейни събирания, събития училище, коледни партита и много други.Внимавайте, като си котешки приятел открадне шоуто и да дарява радост на всички наоколо.

sku: w104104

Материал ПАМУК
Електроника no
Извинение Ейд ал-Фитр
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени