Натурални Свежи Клони дъх на бебето, Сватбена Декорация от Сухи Цветя, Записан Букет от детската Дишане, Домашен Коледен Декор

Натурални Свежи Клони дъх на бебето, Сватбена Декорация от Сухи Цветя, Записан Букет от детската Дишане, Домашен Коледен Декор

За дома и градината
25.75лв. 15.45лв.
В наличност
(0 Коментари)

Натурални Свежи Клони Дъх На Бебето, Сухи Цветя, Аранжировка За Сватбена Украса, Записан Букет От Дишането На Бебето, Домашен Коледен Декор

Характеристики:

100% чисто нов и високо качество!

Обща дължина: около 30-45 см (12-17 см)

Повод: Сватба и домашен декор

Се прилага за: декорация на дома, сватба, парти, офис, реквизит за снимките, подаръци, фестивалната церемонията и така нататък

В комплекта са включени: 30-100 грама естествени свежи клончета дъх на бебето (за всички продукти не са приложени вази).

Забележка:

1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

2. Изработена от естествен материал, дефекти и разлики в размер невъзможно да се избегне.Тъй като това са естествени сухи цветя, съвсем нормално, че при получаване на стока навес малко пушинки.

3. Вечно цвете, произведени по няколко начина.Материали за цветя нежни и благородни.Главата на цвета може да падне по време на експресни транспортни, че е нормално явление, можете просто да ги изрежете.Моля, не купувайте, ако ви се противопоставят, и не оставят негативни коментари по свое желание!

Доставка-Декларация "Начина на доставка на Продавача":

1. Сухи цветя - това е истински цветя, те могат да бъдат транспортирани само "Начин на доставка Продавач", и на страницата с поръчката ще се появи "Проследяване на недостъпно", а очакваното време за доставка също ще се появи в продължение на дълго време.Но ситуацията не е такава.Всъщност, ние използваме стандартна доставка, можете да използвате https://www.17track.net/en За проследяване.Който има информация за проследяване и време на пристигане също много бързо.

2. Повечето страни, като Франция, Израел, Испания, Обединеното Кралство, Германия, Холандия, Белгия, Сащ, Канада, Полша, Швейцария и така нататък, може да го получите в рамките на 2-3 седмици или дори 10 дни.Други държави могат да го получите в рамките на 1 месец, с изключение на някои отдалечени страни, които заемат два месеца.

В нашата компания има завод.Ние сами произвеждаме консервирани цветя, сухи цветя, тръстика, изкуствени цветя.Имаме 50 служители за производство на сухи цветя и увековеченных цветове Основна конкурентоспособност: професионален екип от дизайнери на цветя, екип от дизайнери на опаковки, професионален екип, логистиката, оперативно обслужване на клиенти.

1. Изпращане-използвайте "Начин на доставка на търговеца"-"е на Разположение за проследяване, изпращането ще бъде организирано в продължение на 1-5 дни след потвърждаване на плащането.Информация за проследяване ще бъде предоставена в рамките на 2-7 дни след изпращане на стоките.Можете да използвате "https://www.17track.net/en - да се провери.

2. Обърнете внимание-Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.Моля, консултирайте се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да купите.

3. Възстановяване на средства-ако не сте получили стоката си след проверка на срока на доставка, моля, свържете се с нас, за да се реши този въпрос, преди да отворите спор.Ние гарантираме повторно пращане на стока или възстановяване пълно плащане, ако тя не ще бъдат доставени в рамките на гарантиран срок на доставка.

sku: w119509

Материал ратан
Извинение Ден на свети Валентин
Цветен стил Букет цветя
Артикул 6 Букети от цветя от дишането на бебето
обект 1 Букет От Сухи Цветя, "Дъх На Детето"
Тип Лилия
Произход Континентален Китай
Точка 10 от дневния ред Домашен Коледен декор
Класификация Сухи цветя
Обект 7 Декор на сватбени домашна стая
Търговска марка YN HI FLOWER РАДВАЙТЕ СЕ НА ЖИВОТА
Номер на модела Дъх На Детето, Сухи Цветя
обект 2 Естествени Клони Дъх На Бебето
Точка 8 от дневния ред подарък за майка си и приятелите
Точка 9 от дневния ред Подарък за свети Валентин
обект 4 Натурални Свежи, Сушени И Консервирани Цветя
обект 3 Цветен Венец С Ръцете Си
Артикул 5 Гипсофила метельчатая
CN Fujian
Стил Цвете

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени