6 бр. Тава за сочни цветове, Скоба за саксията, рафтове за детска градина, Сеялка, Квадратни Бели Поставки за засаждане в оранжерия

6 бр. Тава за сочни цветове, Скоба за саксията, рафтове за детска градина, Сеялка, Квадратни Бели Поставки за засаждане в оранжерия

За дома и градината
78.39лв. 35.27лв.
В наличност
(0 Коментари)

Описание

Вие все още търсите професионална, но на достъпна цена стойка за тави за покълване на растенията?Търсите солидна, надеждна градина стойка за тави за засаждане?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален тава за засаждане в детската стая трябва да отговаря на вашите нужди.

Характеристики

-Цвят: бял

-Материал: пластмаса

-Размер: 33.90X22.90X5.00cm /13.32X9.00X1.97in

- Изработен от пластмаса, която се отличава със стабилност и дълготрайност, много е твърд и гладък за по-дълга употреба.

- Лесно за носене и добре поставени на балкона, в градината, вътрешен двор, в двора, по-лесно се движат и да се справят с него.

- Гладка повърхност, без чеп, приятна на допир, безопасна за използване.Дизайн с кръгла дупка позволява лесно приживаться, висока скорост на пъпките.

-Този предмет дава възможност да се отглеждат различни видове растения в един багажник.Създайте за вашите растения най-добри условия за поникване на семената.

- Широко се използва в оранжерии, селско стопанство, градинарство.Те са добри за размножаване на растения, поникването на растенията.

6 скоби за бебешки съдове.

sku: w104719

Отличие8 садете штекерные корита
Отличие10 тава за притежателя на саксията за саксии
функция 2 държач за детски саксията с дупка
функция 3 тави за кваса с дупки
Отличие7 тави за покълване
Произход Континентален Китай
функция 1 скоба за детски саксията
Отличие9 тави за отглеждане в развъдници
функция 5 тава за разплод
Отличие6 тави за разсад
функция 4 тави за покълване на семена в саксии

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени