USB възглавници за седалки с подгряване, перезаряжаемое електрическо одеало, пестенето на енергия, по-топло седалка, одеало с подгряване за офиса и училище

USB възглавници за седалки с подгряване, перезаряжаемое електрическо одеало, пестенето на енергия, по-топло седалка, одеало с подгряване за офиса и училище

Къмпинг и туризъм
101.96лв. 42.74лв.
В наличност
(0 Коментари)

modname = ckeditor

USB-възглавници за седалки С подгряване, Перезаряжаемое Електрическо Одеало, Енергоспестяващ Електрически Нагревател за Седалки, Одеало с подгряване за офиса и училище

Характеристики:

1. Гъвкавост и комфорт: Топло за стола crystal velvet stadium предоставя гъвкав и удобен за отопление за нощуване на открито.Той е проектиран с използване на комбинация от висококачествени материали, включително бархатную тъкан, Оксфорд 600D, перла памук, гъба и двойни нагревателни елементи (15 * 20 см всяка).Почувствайте уютна топлина, която предлага тази възглавница, осигурява максимален комфорт по време на вашите приключения на открито.

2. Преносимост и удобство: Нашата възглавници за седалки с нагревател е съвместим с препоръчаните батерия захранване капацитет 10000 ма (не е включен в комплекта) за зареждане.Към него е прикрепена чанта за съхранение на вашия преносим зарядно устройство.Насладете се на удобството на използване на собствен източник на енергия по време на разходките на открито.Останете в топлината и уюта по време на движение с нашите преносими и перезаряжаемым обогревательным устройство.

3. Интелигентен контрол на температурата: Нашата възглавницата на седалката е оборудвана с три нива на интелектуална система за контрол на температурата и осигурява регламентирана теплоотдачу в съответствие с вашите нужди.Дишаща и здрава конструкция гарантира, че ще се чувствате комфортно при всякакви метеорологични условия.Просто дълго време натискайте бутона в продължение на три секунди, за да включите отоплението, и с едно кликване на мишката переключайтесь между настройките на температурата.Насладете се на индивидуални топло под ръка.

4. Ергономичен дизайн с облегалка: Нашата възглавница за домашни любимци с топъл е с ергономичен дизайн с вградена облегалка, като същевременно осигурява отлична подкрепа на долната част на гърба и подобряване на цялостното впечатление от места за сядане.Независимо дали търсите спортна игра или седите край лагерен огън, тази възглавница осигурява оптимален комфорт и релаксация.Кажете сбогом на един неудобен сидением и се насладете на лукса седалки с подгряване и допълнителна подкрепа на гърба.

5. Трайност и корекция: Нашето одеяло с подгряване на седалки, разработен за да се гарантира устойчивост, изработено от висококачествени материали, гарантиращи дълготрайност дори и в тежки условия на открито.Регулируема бутон превключвател ви позволява лесно да регулирате интензивността на отопление и настройка на ниво на комфорт.Благодарение устойчива на износване и дишаща конструкция на тази възглавница е предназначен за използване на открито и осигурява надеждно решение за отопление по време на всякакви дейности на открито.

Спецификация: Произход: Китай Материал: EVA Размер: 400.00x400.00x400.00mm / 15.75x15.75x15.75inch

Забележка: поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

sku: w109589

Търговска марка OLOEY
Размер 400.00x400.00x400.00mm/15.75x15.75x15.75inch
Произход Континентален Китай
Материал EVA
CN Гуандун

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени