100 бр Конфети от градински чай листа Зелена Злато Кръгла Хартиена Любовно Конфети За сватба, рожден Ден, Настолен Разпръскване на Конфети САМ Decor

100 бр Конфети от градински чай листа Зелена Злато Кръгла Хартиена Любовно Конфети За сватба, рожден Ден, Настолен Разпръскване на Конфети САМ Decor

За дома и градината
3.51лв. 2.11лв.
В наличност
(0 Коментари)

100 бр. конфети от листа на градински чай, зелена златното кръгла хартиена конфети с любов за сватба, рожден ден, настолен конфети, интериор със собствените си ръце

1. Разнообразен избор: нашата серия отпадъци сватбената хартия предлага разнообразие от различни стилове, за да отговарят на различни индивидуални нужди и да придадат уникалност на вашата сватба.

2. Висококачествени материали: нашите резитба на сватбената хартия са произведени от екологично чисти, безвредни и разлагаемых по естествен начин материали, което гарантира, че те няма да нанесе вреда на околната среда, добавяне на бои и радост във вашите специални дни.

3. Лесна употреба и почистване: дали това е лесна разпръснати движения или удобство след прибиране на реколтата, нашите резитба на сватбената книжа могат да се улесни подготовката за вашата сватба.

4. Чудесен декоративен ефект: изрязване на хартия могат да придадат цвят и жизненост сватба снимки и видео, като оставя добри спомени от младоженците и гостите.

5. Съотношение на цена и качество: нашите резитба на сватбената хартия, опаковани в достатъчно количество на разумни цени, която може да задоволи вашите нужди в голямо количество бижута.Това е избор на сватбен декор с високо съотношение на цена и качество.

Въвеждане на информация

Материал на продукта: картон

Размер на продукта: Кръг: 2,5 см, Лист: 6,5 * 3,9 см., английска любов: 5 * 3,4 см

Спецификация на продукта: 100шт

Опаковка на продукта: Найлонова торбичка независима опаковка

Сценарий за използване: Парти по случай рождения ден на детето, партита, фестивали, сватби, празнични украси,

Комплектът включва:

1 пакетче * Листа от конфети

Забележка:

1. Поради друг монитор и светлинния ефект

действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

2. Моля, позволете отклонение в измерването на 0,1-2 см от ръчно измерване.

sku: w111131

Търговска марка N2HAO
Произход Континентален Китай
Материал картон

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени