Дневник самодисциплина, записная е книга за самопомощ, повышающая щастие, самодисциплина и психично здраве за пътници, училище

Дневник самодисциплина, записная е книга за самопомощ, повышающая щастие, самодисциплина и психично здраве за пътници, училище

Бележка книги и тефтери за записи
12.17лв. 7.67лв.
В наличност
(0 Коментари)

Търсите начин да преосмислим ежедневието си?Нашият бележник и за ден на размисъл - идеалното решение!Благодарение на удобния дизайн, който лесно се побира в ръката си, този практичен бележник идеален за ежедневна писане на себе си думи на подкрепа и вдъхновение.

Материал: хартия

Размер на продукта: 8,5 * 11 инча

Списък:

Записная награда за списание грижа за себе си * 1

Научете повече за продукта

1. Самосъзнание: помогнете да опознаем себе си и да разкрие истинския си потенциал с помощта на нашата тетрадка за списание грижи за себе си.Неговият дизайн има за цел да ви помогне да преосмислим ежедневието си, за подобряване на психичното здраве и развитие на позитивното мислене.

2. Удобен за държане в ръка: насладете се на превъзходно процеса на писане с нашия бележник за записи за грижа за себе си!Изработени от висококачествена хартия, която лесно не се сълзотворен, тя е с перфектен размер, за по-лесно боравене.

3. Разкрийте своя потенциал: Напишете си планове, цели, мечти, вдъхновение, спомени и още много други в този бележник за водене на регистър на самообслужване.Този практичен notepad ще ви позволи да организирате живота си и да я направи по-смислен, по-малко, като се изследва най-дълбоките си мисли.

4. Успокояващ списание за грижа за себе си: запис на дневни одобрение и выражайте чувствата си, за да остане положителен.Подобряване на психичното здраве и преодоляване на препятствия с помощта на този бележник.Пишете си думи на насърчение и с лекота да се отпуснете.

5. Категоричен подарък: Дайте да се грижи за себе си с помощта на нашия бележник Самостоятелно Care Journal, практически и значим подарък за личностно израстване. Идеално за всеки повод, показват своята грижа и благославяйте близки.

sku: w11890

Материал на корицата PVC
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени