Планер на календара на 2024 година Planner, календар за месец 6,1 * 8,5 инча гъвкава корица с двухпроводным обвързани, навити планер на дневен ред За

Планер на календара на 2024 година Planner, календар за месец 6,1 * 8,5 инча гъвкава корица с двухпроводным обвързани, навити планер на дневен ред За

Бележка книги и тефтери за записи
23.12лв. 8.32лв.
В наличност
(0 Коментари)

Внимавайте за своя график с помощта на нашия месечен списък на 2023-2024 години.Дизайн на съдържание дава възможност за ефективно планиране, а плосък подвързия на 360 ° улеснява използването му.Широко се използва и е изработена от по-гладка и дебела бяла хартия.Направете живота си по-организиран с помощта на този списък.

Спецификация:

Заглавие: Месечен планер 2024 година в спирала корицата

Заглавие: график на 2024 година

Материал: хартия

Размер: (приблизително) 15,5 * 21,5 см / 6,1 * 8,46 инча

Тегло: (приблизително) 305 g

Опаковъчен лист:

Дневник на 2024 година в корици на спирала * 1

Забележка:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. При ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. Подобрено планиране: Нашият месечен планер 2024 година може да се похвали с гурме капак и страница на седмичен преглед за цялостен преглед на графика.Голямо хоризонтално място за писане ви дава детайли планират живота си.Стилно организирайте живота си и повишете производителността с помощта на този ежедневника.

2. Удобството на писане. Този месечен дневник на 2024 година има формата на 360 градуса, солидна полиуретановую капак и метален двоен жично подвързия.Хартия с дебелина 100 G осигурява гладко писане.

3. Широко приложение: Този месечен планер 2024 година в спирала корицата е идеално за правене на бизнес, писане, рисуване, правене на дневник и класни бележки.Неговата ясна оформление и компактен дизайн осигуряват лесна организация, придружаващ вас навсякъде.

4. Отлично качество на писане: Нашият месечен дневник на 2024 година, в които корици осигурява максимална ефективност за сметка на плавен процеса на писане.Кажете сбогом на растекающимися мастило и растекающимися петна и поприветствуйте по-чисто място за писане, с по-дебела, гладка и бяла хартия.

5. Повишете вашата производителност: Нашият месечен планер 2024 година в корици на спирала - перфектния комплект за планиране на проекта.Постигане на целите и ефективно распоряжайтесь на своето време.Организирайте своите ежедневни дела и с лекота успевайте на срещата.Както за работа, така и за лична употреба, този планер е идеалният инструмент за по-добро управление на времето и по-продуктивен начин на живот.

sku: w40136

Номер на модела Месечен планер 2024 година, в които корици
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени