Коледни декоративни аксесоари, венец от джуджета, Гроздов венец, декоративен за витрина на магазин, на вратата на стаята, Коледно парти, новогодишна украса

Коледни декоративни аксесоари, венец от джуджета, Гроздов венец, декоративен за витрина на магазин, на вратата на стаята, Коледно парти, новогодишна украса

За дома и градината
18.69лв. 11.59лв.
В наличност
(0 Коментари)

Основни моменти:

1. Стилни бижута: Доведете коледно настроение с помощта на красиви декорации на нашия коледен венец във формата на джудже.Този изискан и красив венец добави елемент на елегантност и чар на вашия декор, чрез създаване на приятна атмосфера за вашето семейство и гости.

2. Дълъг срок на експлоатация: Изработен е от ратан и кадифе, неговата трайна и многократна употреба дизайн изпълнен с празнично настроение.Изживейте своя къща със своята елегантна форма и цветни акценти за години напред.

3. Отлична изработка: Украсете своя празничен декор на този коледен венец във формата на джудже ръчно изработени.Неговото красиво изпълнени и сложни детайли предизвикват усещане за чудо, носейки топлина и радост във вашия дом.

4. Широко приложение: Този коледен венец във формата на джудже, повешенный на входната врата, стената, камина, витрина на магазин или като ярка вътрешна и външна декорация, идеална за всеки ъгъл на вашия дом.

5. Изискан подарък: Този коледен венец във формата на джудже - перфектния подарък за вашето семейство, приятели и съседи.Той олицетворява късмет и красота и ще пожелая на вашите приятели весела Коледа всеки път, когато го видят.

Тези венци различни ярки цветове и отлична изработка на изпълнение, което ги прави идеални за това, за да виси на входната врата, стената, камина, витрина на магазин или на друго място на вашия дом.Кажи на другите празнично настроение и пожелайте на своите приятели и семейство весела Коледа с помощта на тези красиви бижута.

Спецификация:

Заглавие: Коледен венец Gnome

Размер на опаковката на продукта: (приблизително) 21 * 21 * 5 см/8.27*8.27*1.97 инча

Тегло: 116 грама

Опаковъчен лист:

1 * Коледен венец във формата на елф

Условно депозиране на безопасно за купувачи и продавачи, ние ви препоръчваме да изберете условно депозиране, тя подкрепя кредитни карти

Money bookers, Visa, Master card, Western Union и др

Ако трябва да се използва "други" плащания, моля, свържете се с нас по пощата или съобщение.

Плащането трябва да бъде в рамките на 7 дни, ако срещнете някакви затруднения, моля, съобщете ми.

Ние изпращаме стоки само на вашия текущ потвърден адрес.Моля, уверете се, че вашият адрес на доставка е указан правилно, преди да купите.

Всички поръчки се изпращат в рамките на 1-4 работни дни след потвърждаване на плащането.

Изпращане на въздушна поща на Китай за стоки с тегло под 2 кг, тъй като обикновено това отнема 25-45 работни дни (в някои страни може да бъде много по-дълго), ако имате нужда от стоки, много е спешно, моля свържете се с нас за DHL и т.н. Ние ще се изчисли цената на доставката за вас.Доставка винаги отнема около 3-7 дни.

Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.

Ние правим всичко възможно, за да обслужваме нашите клиенти по най-добрия начин.

Ние ще ви върнем парите, ако се върнете на стоки в рамките на 7 дни от получаването на стоки по някаква причина.Въпреки това купувачът трябва да гарантира, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако продуктите са повредени или изгубени при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние няма да възстановява на купувача пълно възстановяване.Купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, да възстанови цената на повреда или загуба.

sku: w121816

Електроника no
Произход Континентален Китай
Номер на модела Коледен венец във формата на елф
Тип комплект no
Опаковка Луксозни кутии не
Тип продажба на едро no

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени