Верига за сняг за автомобилни гуми, вериги за сняг за автомобилни гуми, за многократна употреба, за да проверите за осигуряване на безопасността на шофиране, вериги за автомобилни гуми за заснежените пътища в пустинята, заледени пътища

Верига за сняг за автомобилни гуми, вериги за сняг за автомобилни гуми, за многократна употреба, за да проверите за осигуряване на безопасността на шофиране, вериги за автомобилни гуми за заснежените пътища в пустинята, заледени пътища

Почистване и поддръжка на автомобили
16.76лв. 8.37лв.
В наличност
(0 Коментари)

Тези здрави вериги за сняг не се нуждаят от инструменти за надеждно улавяне на автомобилни гуми.Бъдете подготвени за зимни условия и запазвайте своите гуми в безопасност с помощта на тези вериги.

Технически характеристики:

Вид на продукта: Верига за сняг за автомобилни гуми

Материал на продукта: TPU

Цвят на продукта: жълт, черен

Размер на продукта: (приблизително) 89 * 4 см / 35,04 * 1,57 инча

Характеристики: Надеждно сцепление, устойчива на плъзгане, износостойкая здравина, устойчивост на ниски температури, свободни крикове

Приложими модели: автомобили, джипове, търговски транспорт и т.н.

Опаковъчен лист:

1 бр. * Верига за сняг за автомобилни гуми

Повече за продукта

1. Предимство за сняг: Верига за сняг автомобилни гуми е по-плътни без хлъзгане частици, които осигуряват отлично сцепление и устойчивост върху заснежени и заледени пътища.Устойчива на плъзгане конструкция позволява подхлъзване верига с гуми, които осигуряват безопасна и плавно шофиране.

2. Гаранция на съединителя: Мини вериги за гуми почти повишават безопасността при шофиране, сигурно задържане на гуми по хлъзгави повърхности.Те са лесни за инсталиране и демонтирането и са подходящи за повечето леки автомобили, товарни автомобили и ванове.

3. Надеждна работа: уверено се движат по покрити със сняг пътища с нашите висококачествени вериги за гуми.Изработени от устойчив материал TPU, те са трайни и не се деформира и не се чупят лесно.Могат да издържат на екстремни метеорологични условия за безопасна и по-гладко возене.

4. Лесна инсталация: Осигурете си безопасност на заснежени или заледени пътища с помощта на нашите вериги за сняг за автомобили.Настройката е бърза и лесна, отнема само няколко минути и не изисква използването на инструменти.Спестява вашето време и усилия, те са задължително допълнение към вашия зимния екипировка за шофиране.

5. Надеждно сцепление: Нашите вериги за сняг за автомобилни гуми осигуряват перфектно сцепление и устойчивост върху заснежени и заледени пътища.Подходящи за буря и пустинята черни пътища, те осигуряват по-голяма сигурност и изключително сцепление на всякакъв терен.

sku: w1313

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени