Месинг съединител за маркуч/за напояване тръби от 6 теми 1/2

Месинг съединител за маркуч/за напояване тръби от 6 теми 1/2 " и 3/4-инчов, адаптер за кран с вътрешна резба 2 В 1

Почистване и поддръжка на автомобили
27.87лв. 13.38лв.
В наличност
(0 Коментари)

Месинг съединител за маркуч / за напояване тръби в опаковка от 6 теми 1/2 "и 3/4-инчов, адаптер за кран с вътрешна резба 2 в 1", Месинг СЪЕДИНИТЕЛ за КРАН: Месинг съединител за кран за градински маркуч има два connector с вътрешна резба.Всеки конектор, подходящи за източване с диаметър 3/4 инча и 1/2 инча.

СЪЕДИНИТЕЛ от 2 ЧАСТИ: конектор за отвеждане се състои от две части.Ако и двете части са непокътнати, конектор, подходящи за източване с диаметър 1/2".Когато горната част на отвинчена, съединител включен в чешмата с диаметър 3/4 инча.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: Конектор с месингова резба осигурява бързо и лесно свързване и изключване от системата за подаване на вода.Идеален за използване с градински маркучи

ИЗРАБОТЕН е ОТ месинг: Конектори, изработени от месинг и устойчиви на корозия.Здрави и трайни, тези конектори са подходящи за повечето стандартни външни кранове Великобритания.

1/2 инча, съединените соединителем 3/4 с кръгла капак / гайка 1/2, могат да се прехвърлят на адаптера 3/4 инча.

3/4 инча в диаметър по-1/2 инча.

Благодарение на трайно латунному материала той работи по-дълго, отколкото от пластмаса.Лесно се установява и отстранява.Този продукт е предназначен за кранове с резба, използвани в остъклената текущо / кран може да отвалиться поради високото налягане на водата, при ниско налягане на водата, той ще работи.

цвят: жълт

Материал: месинг

Съдържание на опаковката:

6 x конектор за свързване на кран

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: w199158

Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени