30 мл восстанавливающего средство за полиране на метал-Purpose пречиствател за полиране, средства за премахване на ръжда и за защита на метал, стомана, алуминий, хром

30 мл восстанавливающего средство за полиране на метал-Purpose пречиствател за полиране, средства за премахване на ръжда и за защита на метал, стомана, алуминий, хром

Почистване и поддръжка на автомобили
37.23лв. 18.62лв.
В наличност
(0 Коментари)

Основни продукти:

1. Блясък: n Е средство за полиране на метал възстановява блясък на вашия автомобил, предназначени за отстраняване на ръжда и петна, връщайки ржавому хрому му блясък. 2. Направете покритие: тя Е средство за възстановяване на хромированного покритие

предотвратява корозията хромированных повърхности може да се образува защитно покритие, осигуряващо надеждна защита на вашия автомобил. 3.

Сигурно в експлоатация: Това е средство за премахване на ръжда с хромирани полиране не само ефективно за почистване, но и безопасно за наем, без да наранява при използване на компонентите на вашия автомобил.

4. Лесна работа: Това е средство за полиране на хром възстановява блясък благодарение на бережной почистване, разработен, без да се налага труден за почистване и идеална за нанасяне на подходящо количество лак на повърхността. 5.

Широко приложение: Този полироль за хром и метал отговаря на вашите различни нужди, за почистване, подходящ за повечето хромированных устройства, като например брони и джанти, проектирани за да отговарят на широк спектър от приложения.

Описание:

Препарат за полиране на метал е предназначен за премахване на ръжда и възстановяване на блясък на вашите автомобили, оставяйки колата си защитно покритие, подходящо за почистване на повечето хромированных и метални автомобилни аксесоари и устройства.

Спецификация:

Обем: 30 мл

Размер: 3*3*10.5 см

Опаковъчен лист:

1 * Средство за полиране на метал

sku: w304755

Тип изделия Полироли
Сертифициране на входящи тестове ce
Диаметъра на продукта 0.00inch
Името на модела Препарат за Полиране на Метал
Търговска марка vvcesidot
Произход Континентален Китай
Тегло на продукта 1.00kg
Височина на продукта 10.5cm
Дължина на продукта 3/cm
Широчина на продукта 3cm

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени