Възглавница за седалката на тоалетната чиния Моющаяся Множество мека възглавница за максимално улесняване и подпомагане С плюшени топла дебела подплата

Възглавница за седалката на тоалетната чиния Моющаяся Множество мека възглавница за максимално улесняване и подпомагане С плюшени топла дебела подплата

Стоки за дома
8.75лв. 4.37лв.
В наличност
(0 Коментари)

Долният слой е изработен от нескользящего PVC за стабилност, но сладък cartoony дизайн добавя усещане за стил.Лесно можете да изрежете възглавница с размер, и тя няма да падне и не оставя следи при връчване на преобръщане своята практика.

Спецификация:

Име на продукта: Лепкава седалка за тоалетна

Материал: фланела + лепило TPR + полипропиленово фолио.

Тегло: около 50 г

Размер на продукта: (приблизително) 36 * 9 см / 14,17 * 3,54 инча

Опаковъчен лист:

Тампон за седалки на тоалетни * 1 чифт

Прочетете повече за продукта

1. Здрав материал: Потопете се в лукса благодарение на трислойна конструкция на нашето своята практика за седалката на тоалетната чиния.Приятни за кожата и мека повърхност, среден слой от высокоэластичной гъба и нескользящая основа от PVC осигуряват топлина, комфорт и трайност.

2. Сладък дизайн: Мультяшная скъпа тампон за седалката на тоалетната чиния ще се превърне в чудесно допълнение към вашата баня.Изпълнена с игрив модели, тя ще донесе на вълнение към вашето ежедневие.Насладете се на топъл комфорт и уютна атмосфера в дома си.

3. Регулируема комфорт: Тази тампон за седалката на тоалетната чиния, вырезанная по размер в зависимост от формата на тоалетна пръстени, може да се похвали с удобен засаждане без допълнителни ръбове, които намаляват с вашият комфорт.

4. Лесна настройка: С помощта на нашата самозалепващи се подплата на седалката на тоалетната чиния може да се сбогува с лепило и немарливи инсталацията.Той твърдо се придържа към туалетному пръстена, така че не е нужно да се притеснявате за това, че тя ще падне или ще оставят следи, дори ако постоянно вдигнете капака.

5. Удобство за ръцете и хигиена: тази тампон за седалката на тоалетната чиния е изработена от моющегося и многократна употреба на материала, че спестява пари и е екологично чист материал.Тампон запазва своята форма и цвят, тя е чиста и гигиеничная дори при честа употреба.Може да се пере многократно, не выцветая и не деформируясь.

sku: w1316

Материал Пластмаса
Произход Континентален Китай

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени