12 Бр. колове за навес от алуминиева сплав, колче за палатка, външни пилони за къмпинг, колче за тревата в двора, за закрепване на палатки, tarps, тента, подложка

12 Бр. колове за навес от алуминиева сплав, колче за палатка, външни пилони за къмпинг, колче за тревата в двора, за закрепване на палатки, tarps, тента, подложка

Къмпинг и туризъм
24.36лв. 17.05лв.
В наличност
(0 Коментари)

Характеристики:

ООТДТИ

Благодарение на треугольному зазубренному дизайн той може да осигури изключителна здравина и устойчивост на вятъра, осигуряване на стабилност и сигурност на палатки на открито.

Сигурно и затегнете палатка с помощта на нашия трайно колышка за палатки.Изработени от алуминиева сплав, тези туристически клечки са идеални за закрепване на tarps и тенти.

Те са леки и здрави, те са лесни за пренасяне и използване, и те не ще се увеличи натоварването по време на къмпинг, на открито.

Подходящ за различни видове почва, като например земята, тревата, на плажа и т.н., като предоставя подкрепа и устойчивост при занимания на открито.

Дръжката на горния дизайн удобен за хващане и завъртане, което ви позволява бързо да определят и демонтаж, което ви спестява време и усилия.

Технически характеристики:

Материал: алуминиева сплав

Цвят: червен / черен / син / сребърен

Размер: както е показано на фигура

Пратката включва:

12 бр. колче за палатка

Забележка:

Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да направите поръчка.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

sku: w137212

Търговска марка West Biking
Произход Континентален Китай
Тип аксесоари Друго

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени