Преносим Инструмент За Дълбоко почистване на купето и Екстериора на автомобила 3 Вида EU /JP / US 1Л 6-9,2 Бар Инструмент за Пяна За Почистване на Автомобила Измиване с Високо налягане

Преносим Инструмент За Дълбоко почистване на купето и Екстериора на автомобила 3 Вида EU /JP / US 1Л 6-9,2 Бар Инструмент за Пяна За Почистване на Автомобила Измиване с Високо налягане

Почистване и поддръжка на автомобили
47.51лв. 23.75лв.
В наличност
(0 Коментари)

Характеристики на Абсолютно нов и висок клас, Подходящи за почистване на тапицерията на колата си коса, кожен салон на автомобил, таблото, волана, панелите на вратите, килими, постелки за пода, на покрива на колата, на повърхността на двигателя, повърхността на гуми, повърхността на колелото.Водосберегающий ключ, лесен за управление.Оборудван е с четка за лесно почистване с тясна празнина, машина, свързана с източник на въздух, който причинява висока скорост на въртене на кръгла тръба вътре раструба почистването машина с налягане от 6-9 2 Бар.Центробежная сила в резултат на въртене премахва въздуха от центъра и създава мощен поток на въздуха за пръскане с препарат.Распыленное препарат се прилага върху боядисани детайли, напълно да се отделят молекули петна от повърхността на детайла.

Техническа спецификация: Материал: ABS + алуминиева сплав Работно налягане: 6-9,2 бара Работна температура: 10-40 градушка Вътрешен размер: 1/4 " Размер на опаковката: 30 * 26 * 12 см / 11.8* 10.2* 4.7 тегло на опаковката: 748 g / 1,6 л

Забележка: (в комплект почистващо пистолет не включва специален неутрално почистване хоросан.Такъв неутрален разтвор може да се закупи в магазините за професионални инструменти за почистване на автомобили.И това е само почистване на пистолет, а не с пистолет за пяна.)

Съдържанието на опаковката 1 * Комплект пистолети за почистване на превозното средство 1 * четка

1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме продукти само с доказан адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на доставка.

4. Представените изображения не съответстват на реалния продукт и са дадени само за справка.

5. Времето за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не получите пратката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето решим да изпратите вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван

и НИЕ няма да се дават ВИ за връщане или замяна.Няма изключения!Разходите за доставка се заплаща от продавача и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашия имейл адрес.

3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари

в пакет, след като купувачът и продавачът аннулируют транзакция с www.eakwarium.eu.Или можете да поръчате подмяна.

sku: w1399

Търговска марка ЛИПИ
Инв. 22536
Тип на пръскане с вода Воден стълб
Материал на корпуса Сплав
Материал интерфейс Сплав
Материал на накрайник Инженеринг пластмаса
Произход Континентален Китай
Вид дръжка Пальчиковый тип

Отзиви на купувачи

Валиден е необходимо
Действа фамилия изисква
Изисква валиден адрес на електронна поща
Трябва да представите преглед

Свързани продукти:

© www.eakwarium.eu Всички права запазени